Woerden, Houttuinlaan 4***

Kantoorruimte huren in kantoorgebouw te Woerden

Aan de Houttuinlaan te Woerden is een kantoorgebouw gelegen, waar nog beperkt kantoorruimte voor de verhuur beschikbaar is. SKEPP biedt deze kantoorruimte te huur aan tegen een aantrekkelijk tarief.

Momenteel zijn er nog twee kantoorunits beschikbaar van 45 m2. Deze kantoorkamers van 45 m2 zijn te huur voor slechts €550,- per maand. Een kantoorruimte op maat van 870 m2 huurt u voor €115,- per m2 per jaar. Let op! Deze huurprijs is een richtprijs en is altijd onderhandelbaar. Informeer hierover bij SKEPP.

De totale beschikbare vloeroppervlakte bedraagt 960 m2. De huurtermijn is op zijn minst twee jaar met aansluitende periodes van telkens twee jaar. Een kortere huurperiode is bespreekbaar.

De ligging van het pand in Woerden is uitstekend qua bereikbaarheid. Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer of kantoorruimte op maat in Woerden? Neem contact op met SKEPP en/of plan direct uw eigen rondleiding!

Kantoorruimte huren met groene omgeving in Woerden Houttuinlaan 4*** Woerden Toplocation!

1 reviews Houttuinlaan

Wat ik zo fijn aan dit kantoorpand vind, is de ligging.

Een heerlijke rustige buurt wat ook zeker terug te zien is in de kantoorruimten.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!