RENTED OUT

Woerden, Trasmolenlaan 5

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Woerden!

100 m2 kantoorruimte huren in Woerden? €80,- per m2 per jaar!

Kantoorruimte vinden in Woerden? Aan de Trasmolenlaan in Woerden biedt SKEPP kantoorruimte te huur aan. In het vier bouwlagen tellende kantoorgebouw is kantoorruimte beschikbaar vanaf 370 m2. Ook zijn er grotere metrages beschikbaar, het totale vloeroppervlak bedraagt namelijk 2.595 m2. Het pand is gerealiseerd in 1990 en beschikt over moderne technische installaties.

Een korte huurtermijn is in overleg met de eigenaar mogelijk. Wilt u profiteren van een vaste lage huurprijs? Binnen dit kantoorpand huurt u voor slechts €80,- per m2 per jaar. De te huren kantoorruimte aan de Trasmolenlaan beschikt over verschillende aanvullende services en voorzieningen, informeer hier naar bij SKEPP. Door de nabijheid van Rijkssnelweg A12 (Den Haag – Arnhem) en het NS station van Woerden is de ligging uitstekend te noemen. Dus bent u op zoek naar een kantoor op maat in Woerden, zoek dan niet verder en neem contact op met SKEPP. Of, plan direct uw eigen rondleiding, geheel gratis en vrijblijvend via SKEPP!

Kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 te huur in Woerden Trasmolenlaan 5 Woerden Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!