Woerden, Vijzelmolenlaan 1

Kantoorruimte huren aan Vijzelmolenlaan Woerden

Aan de Vijzelmolenlaan Woerden, gelegen op bedrijventerrein Honthorst, biedt SKEPP kantoorruimte te huur aan. Dit kantoorgebouw in Woerden is gerealiseerd in 1990 en beschikt over drie bouwlagen. Het gaat hierbij om een vloeroppervlak van 445 m2.

U kunt verschillende kantoorunits huren, het kleinste beschikbare metrage bedraagt 15 m2. Een kantoorruimte van 15 m2 huurt u voor €125,- per maand. Kantoorruimte op maat huurt u al voor €95,- per m2 per jaar! De minimale huurtermijn bedraagt 2 jaar maar een kortere periode is bespreekbaar. De kantoorruimte aan de Vijzelmolenlaan beschikt over een flink aantal services en voorzieningen, zoals glasvezel internet.

Door de nabijheid van NS-station Woerden en snelweg A12 (Den Haag – Arnhem) is de ligging uitstekend te noemen. Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte of kantoor op maat in Woerden en wilt u meer informatie? Neem contact op met SKEPP. Wilt u dit pand met eigen ogen zien? Plan dan alvast een gratis rondleiding via SKEPP!

Kantoorruimte te huur op bedrijventerrein in Woerden Vijzelmolenlaan 1 Woerden Toplocation!

1 reviews Vijzelmolenlaan

Goede prijs/kwaliteit verhouding, super!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!