Woerden, Westdam 3A-3B

Kantoorruimte Huren met zicht op de haven van Woerden

Kantoorruimte vinden in Woerden? Dat kan, want aan de Westdam in Woerden is kantoorruimte voor de verhuur beschikbaar. (Ingerichte) kantoorruimtes en kantoren op maat zijn beschikbaar vanaf 100 m2. Kantoorunits zijn beschikbaar vanaf 15 m2. Een kantoorruimte van ca. 300 m2 huurt u al voor maar €3.250,- per maand!

De totale verhuurbare vloeroppervlakte is 668 m2. Het kantoorgebouw in het centrum van Woerden heeft vier bouwlagen en een parkeerkelder. De huurtermijn is tenminste 2,5 jaar met aansluitende periodes. Korter huurperiodes zijn bespreekbaar. Qua bereikbaarheid heeft het pand een gunstige ligging in Woerden, met de snelweg A12 vlakbij. Dus bent u op zoek naar een kantoorunit / kantoorkamer of kantoor op maat, zoek dan niet verder en neem contact op met SKEPP. Plan ondertussen alvast uw eigen rondleiding op een moment dat het u uitkomt!

Kantoorunits beschikbaar in het centrum van Woerden Westdam 3A-3B Woerden Toplocation!

3 reviews Westdam

Een mooie sfeervolle locatie in Woerden met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Dit is zeker een reële optie voor mijn bedrijf!

Oogt als een klein historisch centrum, grappige locatie voor een kantoorgebouw

Woerden, erg goede plaats voor het vestigen van een bedrijf.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!