Woerden, Westdam 3H-3J

Kantoorruimte huren in monumentaal gebouw te Woerden

Op zoek naar kantoorruimte met karakter? In Woerden is historische kantoorruimte te huur in dit kantoorpand aan de Westdam in Woerden. Het kantoorgebouw was ooit het stadhuis van Woerden. Het pand voldoet aan de moderne eisen. (Ingerichte) kantoorunits / kantoorkamers zijn beschikbaar vanaf 60 m2. Ook kantoorruimte op maat van meer dan 100 m2 is te huren op deze locatie. De totale beschikbare vloeroppervlakte is 380 m2.

Het kantoorpand bestaat uit drie bouwlagen en een parkeerkelder. Een huurovereenkomst gaat u aan voor de periode van drie jaar, met aansluitende perioden. Wilt u toch korter huren? Neem dan contact op met SKEPP en bekijk de mogelijkheden. De huurprijs is vastgesteld op €145,- per m2 per jaar, hoewel een huurprijs altijd onderhandelbaar is!

Het kantoorgebouw bevindt zich in het centrum van Woerden en is uitstekend toegankelijk. Dus bent u op zoek naar een kantoor op maat met karakter? Informeer direct naar de huurvoorwaarden bij SKEPP en/of plan nu alvast uw eigen rondleiding door dit kantoor!

Kantoorruimte te huur in monumentaal pand te Woerden Westdam 3H-3J Woerden Toplocation!

1 reviews Westdam

Dit kantoorpand heeft echt een representatieve uitstraling, elke dag glunder ik weer wanneer ik klanten op deze locatie mag ontvangen. Het heeft voor mij echt een WAUW effect !

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!