Zaandam, Nicolaes Maesstraat 2

Kantoorruimte huren op gunstig gelegen plek in Zaandam!

Kantoorruimte vinden in Zaandam? Deze locatie aan de Nicolaes Maesstraat te Zaandam is echt iets voor u! SKEPP biedt hier kantoorruimte te huur aan tegen zeer scherpe huurprijzen. Kantoorunits zijn beschikbaar vanaf 12 m2 binnen het kantoorpand. Het pand is sinds 2011 een kantoorpand, hiervoor was het kantoorgebouw een schoolgebouw. Huurcontracten gelden op jaarbasis met een opzegtermijn van drie maanden. De huurprijs? Huren doet u op deze locatie al voor €150,- per maand! Voor deze prijs beschikt u over uw eigen kantoorkamer van 12 m2!

Het kantoorpand heeft een begane grond en een eerste verdieping. De totale vloeroppervlakte is 2.800 m2. De bereikbaarheid van het kantoorgebouw is uitstekend, gezien de ligging bij meerdere snelwegen. Onder andere de A7 (Zaanstad – Duitsland) en de A8 (Amsterdam – Zaanstad) zijn vlakbij gelegen. Dus bent u op zoek naar een werkplek of kantoorunit of kantoor op maat in Zaandam, maak gebruik van de gratis rondleiding van SKEPP, zonder makelaarskosten!

Moderne kantoorkamers vanaf 12m2 beschikbaar in Zaandam Nicolaes Maesstraat 2 Zaandam Toplocation!

2 reviews Nicolaes Maesstraat

Goed alternatief voor de dure kantoorruimtes in Amsterdam.

Mooi gelegen, met een meertje als uitzicht.

Ideaal als je niet in een drukke stad wilt zitten.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!