RENTED OUT

Zaandam, Rechte Tocht 10

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Zaandam!

Kantoorruimte te Huur op strategische locatie in Zaandam!

Het kantoorgebouw ligt op bedrijventerrein Westerspoor in Zaandam. Het kantoorpand ligt aan de zuidelijke randweg, die de snelwegen A8 en A9 met elkaar verbindt. Het kantoorgebouw bevat naast kantoorruimte, ook bedrijfsruimte en een deels overdekt buitenterrein. Het is mogelijk om hier een kantoorruimte op maat te huren van 268 m2. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 439 m2. De huurprijs bedraagt €4.583,- per maand wanneer u alle ruimtes huurt, binnen dit bedrijfspand in Zaandam. Wanneer u enkel geïnteresseerd bent in de kantoorruimte, neem dan contact op met SKEPP voor aanvullende informatie.

U kunt hier huren voor de lange termijn, maar flexibele huurtermijnen behoren ook tot de mogelijkheden. Aan de Rechte Tocht 10 in Zaandam is ook een receptieruimte, een pantry en een kantine aanwezig. Daar kunt u gebruik van maken als u hier kantoorruimte huurt. In de directe omgeving zijn bushaltes en met de bus kunt u naar NS-station Zaandam. De bereikbaarheid met eigen vervoer is ook uitstekend. Dus bent u op zoek naar kantoorruimte op maat? Zoek dan niet verder en plan gratis uw eigen rondleiding in via SKEPP!

Kantoorruimte huren op bedrijventerrein in Zaandam Rechte Tocht 10 Zaandam Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!