Rent office space Zaandam, Rechte Tocht 10

Facilities
  • Internet
  • Meeting space
  • KVK-registration
  • Postal address
  • Kitchen
  • Parking
Accessibility
  • Bus stop Zaandam, Ducaatstraat 3 mins walk (0.2 km)
  • Railway station Zaandam 22 mins walk (1.7 km)
  • Park 9 mins walk (0.7 km)
  • Gym 9 mins walk (0.8 km)
Availability

Check below which office types are available at Rechte Tocht 10

About this office

Kantoorruimte te Huur op strategische locatie in Zaandam!

Het kantoorgebouw ligt op bedrijventerrein Westerspoor in Zaandam. Het kantoorpand ligt aan de zuidelijke randweg, die de snelwegen A8 en A9 met elkaar verbindt. Het kantoorgebouw bevat naast kantoorruimte, ook bedrijfsruimte en een deels overdekt buitenterrein. Het is mogelijk om hier een kantoorruimte op maat te huren van 268 m2. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 439 m2. De huurprijs bedraagt €4.583,- per maand wanneer u alle ruimtes huurt, binnen dit bedrijfspand in Zaandam. Wanneer u enkel geïnteresseerd bent in de kantoorruimte, neem dan contact op met SKEPP voor aanvullende informatie.

U kunt hier huren voor de lange termijn, maar flexibele huurtermijnen behoren ook tot de mogelijkheden. Aan de Rechte Tocht 10 in Zaandam is ook een receptieruimte, een pantry en een kantine aanwezig. Daar kunt u gebruik van maken als u hier kantoorruimte huurt. In de directe omgeving zijn bushaltes en met de bus kunt u naar NS-station Zaandam. De bereikbaarheid met eigen vervoer is ook uitstekend. Dus bent u op zoek naar kantoorruimte op maat? Zoek dan niet verder en plan gratis uw eigen rondleiding in via SKEPP!


Rent at this location?

This is currently available at Rechte Tocht 10 in Zaandam

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Zaandam!
Media

Get a good impression of this office

Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Rechte Tocht 10

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner