RENTED OUT

Zaandam, Westzijde 412

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Zaandam!

Kantoorruimte beschikbaar in Zaandam met uitzicht op de Zaan!

Kantoorruimte gezocht in Zaandam? Dat komt goed uit want SKEPP biedt kantoorruimte te huur aan in Zaandam. Het kantoorpand is gelegen aan de Westzijde, met aan de achterkant een riant uitzicht op de Zaan. Kantoorunits zijn beschikbaar vanaf 20 m2. Een kantoorkamer van 22 m2 is te huur voor slechts €275,- per maand! Huurcontracten gelden op jaarbasis met een opzegtermijn van drie maanden.

De totale vloeroppervlakte van het kantoorgebouw bedraagt 800 m2, verdeeld over twee verdiepingen. De ligging van het kantoorpand is perfect wat bereikbaarheid betreft. De A7 (Zaanstad – Duitsland) en de A8 (Amsterdam – Zaanstad) zijn in de nabijheid gelegen. Uw auto kunt u parkeren vlakbij de kantoorruimten. Treinstation Koog Bloemwijk (Zaandam) is snel te bereiken. Huren op een goed te bereiken locatie, wel zo prettig toch? Dus bent u op zoek naar een werkplek, kantoorunit of kantoor op maat in Zaandam, plan dan nu uw eigen vrijblijvende rondleiding in via SKEPP! Zonder aanvullende makelaarskosten!

Kantoorkamers met parkeerruimte beschikbaar in Zaandam Westzijde 412 Zaandam Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!