Zevenaar, Ringbaan-Zuid 8

Moderne kantoorruimte huren in ondernemerscentrum Zevenaar

U huurt hier via SKEPP kantoorruimte in het ondernemershuis in Zevenaar, nabij NS-station Zevenaar. Maak tevens gebruik van de gedeelde receptie en het bedrijfsrestaurant.

Werkplekken, kantoorkamers en kantoorruimte op maat te huur!

Aan de Ringbaan-Zuid in Zevenaar huurt u een werkplek, kantoorkamer vanaf 19 m2 tot 100 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Bovendien is het mogelijk om kantoorruimte te delen. Kortom, u huurt hier kantoorruimte die bij u en uw onderneming past!

Huur vanaf €250,- per maand

Huren kan flexibel, maar u kunt ook voor de lange termijn huren binnen dit kantoorgebouw in Zevenaar. De huurprijzen worden gebaseerd op het aantal m2 dat u huurt. Een kantoor delen is de goedkoopste optie, de huurprijs zal dan ongeveer €250,- per maand bedragen. De huurprijzen van een eigen kantoor zijn vanaf €18,50 per m2 per maand. Een kantoorkamer van 19 m2 huurt u voor circa €380,- per maand (incl. glasvezelinternet). Of zonder glasvezelinternet voor circa €350,-.

Maak ook gebruik van faciliteiten zoals het bedrijfsrestaurant

Binnen dit kantoorpand zijn meerdere voorzieningen aanwezig, waar u uw voordeel mee kunt doen. De mensen van de receptie kunnen u ondersteunen en u kunt dagelijks een hapje eten in het bedrijfsrestaurant. Bovendien is er op de eerste verdieping een keuken aanwezig. Parkeren kunt u op eigen terrein.

Plan direct uw rondleiding 24/7

Overtuigd van de mogelijkheden in Zevenaar? Plan gratis (!) een rondleiding in via SKEPP. Dit kan in het menu rechts op deze pagina. Ook het annuleren van een rondleiding kan 24/7 geheel vrijblijvend.

 Kantoorruimte huren in ondernemerscentrum Zevenaar Ringbaan-Zuid 8 Zevenaar Toplocation!

1 reviews Ringbaan-Zuid

Het is fijn om hier elke morgen vriendelijk te worden te begroet door een van de receptionistes om vervolgens plaats te nemen op mijn fijne werkplek

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!