Rent office space Zevenaar, Ringbaan-Zuid 8

Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Zevenaar, Station Uitstaphalte 6 mins walk (0.5 km)
 • Railway station Zevenaar 7 mins walk (0.5 km)
 • Gym 9 mins walk (0.7 km)
Availability

Check below which office types are available at Ringbaan-Zuid 8

About this office

Moderne kantoorruimte huren in ondernemerscentrum Zevenaar

U huurt hier via SKEPP kantoorruimte in het ondernemershuis in Zevenaar, nabij NS-station Zevenaar. Maak tevens gebruik van de gedeelde receptie en het bedrijfsrestaurant.

Werkplekken, kantoorkamers en kantoorruimte op maat te huur!

Aan de Ringbaan-Zuid in Zevenaar huurt u een werkplek, kantoorkamer vanaf 19 m2 tot 100 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Bovendien is het mogelijk om kantoorruimte te delen. Kortom, u huurt hier kantoorruimte die bij u en uw onderneming past!

Huur vanaf €250,- per maand

Huren kan flexibel, maar u kunt ook voor de lange termijn huren binnen dit kantoorgebouw in Zevenaar. De huurprijzen worden gebaseerd op het aantal m2 dat u huurt. Een kantoor delen is de goedkoopste optie, de huurprijs zal dan ongeveer €250,- per maand bedragen. De huurprijzen van een eigen kantoor zijn vanaf €18,50 per m2 per maand. Een kantoorkamer van 19 m2 huurt u voor circa €380,- per maand (incl. glasvezelinternet). Of zonder glasvezelinternet voor circa €350,-.

Maak ook gebruik van faciliteiten zoals het bedrijfsrestaurant

Binnen dit kantoorpand zijn meerdere voorzieningen aanwezig, waar u uw voordeel mee kunt doen. De mensen van de receptie kunnen u ondersteunen en u kunt dagelijks een hapje eten in het bedrijfsrestaurant. Bovendien is er op de eerste verdieping een keuken aanwezig. Parkeren kunt u op eigen terrein.

Plan direct uw rondleiding 24/7

Overtuigd van de mogelijkheden in Zevenaar? Plan gratis (!) een rondleiding in via SKEPP. Dit kan in het menu rechts op deze pagina. Ook het annuleren van een rondleiding kan 24/7 geheel vrijblijvend.


Rent at this location?

This is currently available at Ringbaan-Zuid 8 in Zevenaar

Media

Get a good impression of this office

Reviews

Find out what other people said about this location

H

Het is fijn om hier elke morgen vriendelijk te worden te begroet door een van de receptionistes om vervolgens plaats te nemen op mijn fijne werkplek

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Ringbaan-Zuid 8

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner