Zevenbergen, Prins Hendrikstraat 4

Kantoorruimte huren in voormalige zuikerfabriek in Zevenbergen

SKEPP biedt kantoorruimte te huur aan in Zevenbergen. Binnen deze prachtige villa aan Prins Hendrikstraat huurt u kantoorunits of kantoorruimte op maat. De villa fungeerde in een vorig leven als een suikerfabriek. De succesvolle suikerbaron Adriaan de Bruijn stichtte dit kantoorgebouw.

De totale vloeroppervlakte is 783 m2, waarvan 385 m2 beschikbaar is. Kantoorunits zijn al te huur vanaf 22 m2 tegen interessante prijzen. Kantoorruimte huren binnen de villa is op basis van flexibele huurcontracten. U betaalt uitsluitend per hele maand en het contract is ook per maand opzegbaar.

De locatie in het hart van West-Brabant is zeer gunstig. Bovendien ligt het NS-station Zevenbergen naast het kantoorgebouw, dus wat de bereikbaarheid betreft is de ligging uitstekend. Ook kunt u gebruik maken van vele faciliteiten. Hierbij kunt u denken aan vergaderruimte en een pantry. Zoekt u een kantoorunit of kantoorruimte op maat in Zevenbergen? Plan gratis een rondleiding in via SKEPP!

Kantoorruimte beschikbaar in villa te Zevenbergen Prins Hendrikstraat 4 Zevenbergen Toplocation!

1 reviews Prins Hendrikstraat

Wat een prachtige villa, ontzettend gaaf.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!