Zutphen, Hekkehorst 32

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Goed onderhouden kantoorruimte te huur in Zutphen

Dit fraaie in het oog springende kantoorpand is gelegen op het bedrijventerrein Revelhorst in Zutphen en is vanaf heden beschikbaar voor de verhuur. In een fraaie groene omgeving, met in de directe omgeving rivier De IJssel, vindt u deze perfecte plek om u te richten op uw core business. Het totale oppervlak van het kantoorpand bedraagt 1.248 m2 en het pand beschikt over maar liefst 21 eigen parkeerplaatsen!

Het kantoorpand is voorzien van alle gemakken die onmisbaar zijn in een modern kantoorpand. Zo is er een pantry aanwezig, een receptie en airconditioning. Per eigen vervoer reizen lijkt een uitstekende optie gezien de ligging aan regionale verbindingswegen. Er is een bushalte in de omgeving waarmee Zutphen Centraal Station kan worden bereikt.

Het kantoorpand beschikt over zowel kantoorruimte als bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte bestaat uit 194 m2. U huurt hier kantoorruimte vanaf 480 m2. U huurt hier tegen een zeer lage huurprijs van €62,50 per m2 per jaar! De huurtermijn is tenminste 1 jaar, besluit u langer te huren dan heeft dat een gunstige invloed op de huurprijs! Dus bent u op zoek naar kantoorruimte op maat in Zutphen? Neem dan direct contact op met SKEPP en bezoek zeker deze locatie eens!

Goedkope kantoorruimte huren in fraai kantoor Zutphen! Hekkehorst 32 Zutphen Toplocation!

2 reviews Hekkehorst

Goed dat er parkeerplekken aanwezig zijn bij dit pand.

Maakt het toch een stuk toegankelijker, ook voor zakenpartners..

Goede locatie op het bedrijventerrein, wel een ietwat saai pand vergeleken met sommige kantoorpanden van deze tijd.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!