RENTED OUT

Zutphen, Waterstraat 5

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Zutphen!

Op zoek naar werkplekken? In Zutphen huurt u per minuut!

Aan de Waterstraat in Zutphen huurt u een ruime en lichte coachruimte of werkplek, via SKEPP! Het voordeel is dat u betaalt voor de tijd dat u aanwezig bent in het moderne kantoorgebouw met dito kantoorruimte. Met een speciale gratis applicatie op uw telefoon of iPad opent u de deur van het kantoorpand in Zutphen. Bij het verlaten van de kantoorruimtes checkt u uit via de app. De aanwezige tijd zal u in rekening worden gebracht. Ideaal, want u betaalt nooit teveel als u besluit om hier te huren!

U kunt gebruik maken van de diverse voorzieningen. De mensen van de receptie zullen altijd klaar staan om u te helpen. De kantoorruimtes liggen midden in het centrum van Zutphen, aan een rustige straat. De haven en de IJssel zijn te vinden op korte afstand van de kantoorruimtes. Kortom, een rustige plek om te huren en voorzien van diverse voordelen! Ga gauw kijken in dit kantoorpand te Zutphen, door een rondleiding in te plannen via het menu rechts op deze pagina!

Kantoorruimte huren per minuut in hartje Zutphen Waterstraat 5 Zutphen Toplocation!

3 reviews Waterstraat

Strak afgewerkte ruimte.

En een prachtig kantoorpand overigens!

Prachtige locatie aan het water. Leuke werkomgeving.

Mooi authentiek pand met goede vergaderfaciliteiten en kantoren.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!