Rent office space Zwolle Centraal Station, Hanzeplein 11-27

Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • Cabinet
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Zwolle, Koggelaan 2 mins walk (0.2 km)
 • Railway station Zwolle 11 mins walk (0.9 km)
 • Park 10 mins walk (0.8 km)
 • Gym 2 mins walk (0.1 km)
Rent at this location?

This is currently available at Hanzeplein 11-27 in Zwolle Centraal Station

Available (flex)desks
 • (Flex)desk

  Space description: 3 days a week available
  Rental price: €150 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • (Flex)desk

  Space description: 5 days a week available
  Rental price: €250 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan het Hanzeplein in Zwolle (Centraal Station)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan het Hanzeplein in Zwolle (Centraal Station)? Dan is dit kantoorgebouw uit het jaar 2000 misschien wel iets voor jou. Het kantoor is gevestigd op het kantorenpark ‘Hanzeland’ en heeft een representatieve uitstraling. Buiten het goed uitziende pand om, is het ook nog eens goed bereikbaar met zowel de auto, fiets en openbaar vervoer.

Huurprijzen

Je hebt hier de mogelijkheid om een werkplek te huren voor 3 dagen in de week voor een maandelijks bedrag van maar €150,-. Denk je binnen 3 dagen niet jouw werkzaamheden af te kunnen ronden, is er ook de mogelijkheid om een werkplek te huren voor 5 dagen in de week. Voor een bedrag van €250,- in de maand ben jij verzekerd van een werkplek in een leuke en ruime omgeving. Een groot bureau en een comfortabele stoel maken de werkplek helemaal compleet.

Presentatieruimte, bemande receptie en snelle internetverbinding 

Wanneer je een werkplek gaat huren aan het Hanzeplein in Zwolle (Centraal Station), kan je gebruik maken van vele voorzieningen binnen het kantoorgebouw. Zo zijn er presentatieruimten aanwezig, is er de gehele dag door koffie/thee, een luxe pantry en is er een bemande receptie. Zij kunnen je eventuele gasten ontvangen, je post verwerken en binnenkomende telefonie doorschakelen. Daar boven op komt ook nog eens de super snelle internet verbinding. Snel en efficiënt werken, daar wordt toch iedereen vrolijk van?

Locatie en bereikbaarheid

Om met het openbaar vervoer naar je kantoorruimte te reizen kost je dat slechts 2 minuten lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte, deze lijn is aangesloten op het treinstation van Zwolle. Maar het treinstation Zwolle is ook makkelijk lopend bereikbaar, namelijk binnen 10 minuten. Ook zijn er opritten van verschillende snelwegen zoals de A28 en A50 binnen 5 minuten te bereiken. Dicht in de buurt van het kantorenpark is er bos gelegen, genaamd Spoolderbos. Heerlijk tijdens je pauze een wandeling, of juist na werktijd je hoofd even lekker leeg maken. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Hanzeplein in Zwolle (Centraal Station)?

Zie jij jezelf al werken op deze toffe locatie aan het Hanzeplein in Zwolle (Centraal Station)? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants, wij helpen je in de zoektocht naar de geschikte kantoorruimte. Mocht je nog vragen hebben of het pand met eigen ogen willen bekijken, gratis en geheel vrijblijvend bij SKEPP.


Media

Get a good impression of this office

Reviews

Find out what other people said about this location

E

Toffe werkplek met leuke ondernemers.

Er worden geregeld leuke events georganiseerd. Zeker een aanrader!

B

Een hippe omgeving waar ik als ZZP-er een werkplek huur.

Vaak wanneer ik gasten over de vloer krijg kan ik gebruik maken van de vergader/presentatie ruimte, erg fijn!

N

Fijne plek om te werken.

Worden veel dingen georganiseerd en actief gezorgd voor uitwisseling met andere ondernemers.Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Hanzeplein 11-27

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner