RENTED OUT

Zwolle Centrum-Binnenstad, Bloemendalstraat 7

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Zwolle Centrum-Binnenstad!

Kantoorruimte huren aan de Bloemendalstraat in Zwolle

Aan de Bloemendalstraat in Zwolle staat een kantoorgebouw met een authentieke uitstraling dat gebouwd is in 1937 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 1263 m2. Dit kantoorpand is vrij uniek in Zwolle, het heeft namelijk een professionele  maar vooral sfeervolle uitstraling. Diverse bedrijven huren al een kantoorruimte in dit gebouw. Het pand is representatief en heeft afgewerkte plafonds en vloeren die zijn voorzien van vloerbedekking. 

Huurprijzen

In dit pand zijn verschillende kantoorkamers te huur. Je hebt hier ruimten van 31 m2, 32 m2, 35 m2, twee ruimten van 37 m2 en 43 m2. De prijzen voor deze locatie zijn top! Zo betaal je voor de ruimte van 31 m2 maar een maandelijks bedrag van €390,-. Voor de wat grotere ruimte van 43 m2 betaal je een bedrag van €555,- in de maand. Dit mooie prijzen voor niet al te grote kantoorruimten maar die wel van alle gemakken zijn voorzien. 

Parkeerruimte en een dakterras

De voorzieningen in dit kantoorgebouw zijn ook van hoog niveau. Er zijn parkeerplaatsen om de hoek waar de huurder gebruik van kan maken, er zijn koffie/thee faciliteiten aanwezig en er is zelfs een dakterras op de tweede verdieping! Ook is er in het pand Wi-Fi aanwezig, snel en efficiënt werken daar wordt toch iedereen vrolijk van?

Locatie en bereikbaarheid

Als je met het openbaar vervoer naar kantoor reist, heb je geluk. Het kantoorpand is per openbaar vervoer namelijk uitstekend bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is 900 meter verwijderd van het kantoorgebouw. Vanaf dit station hoef je nog maar 11 minuten te lopen voordat jij je werkdag kunt beginnen. Reis je toch liever met de auto naar je werk? Dan ben je vanaf de A28 binnen 7 minuten op kantoor. Ook qua gezelligheid zit je aan de Bloemendalstraat aan het juiste adres. Gezellige cafés zijn hier in de buurt gevestigd, waaronder; Café De Hetebrij. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Bloemendalstraat?

Ben jij enthousiast over de kantoorruimten in dit mooie kantoorpand aan de Bloemendalstraat die over vele voorzieningen en faciliteiten beschikken? Neem dan contact op met een van onze vastgoedconsultants en vraag gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding aan. 

Bloemendalstraat 7 Bloemendalstraat 7 Zwolle Centrum-Binnenstad Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!