Rent office space Zwolle Centrum-Binnenstad, Jufferenwal 30

5 (2 reviews)
Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Zwolle, Rodetorenplein 1 min walk (65 m)
 • Railway station Zwolle 12 mins walk (0.9 km)
 • Park 6 mins walk (0.5 km)
 • Gym 5 mins walk (0.4 km)
Rent at this location?

This is currently available at Jufferenwal 30 in Zwolle Centrum-Binnenstad

Availability updated on: Saturday February 29th 2020

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Zwolle Centrum-Binnenstad!
About this office

Flexibel hantoorruimte huren: het kan hier in Zwolle!

Aan de Jufferenwal, in het centrum van Zwolle, huurt u op flexibele wijze kantoorruimte. U geniet daarbij van een vaste lage huurprijs van slechts €313,- per werkplek per maand wanneer u hier tenminste 1 jaar huurt. Huren doet u hier inclusief meubilair en een snelle internetverbinding. Wel zo prettig toch? 

Kantoorgebouw met parkeergarage in centrum Zwolle

De beschikbare kantoorruimte is onderdeel van een onder architectuur gebouwd complex met verschillende functies. In dit complex bevinden zich onder andere de Media Markt, Topmerk Schoenen en een Q-Park parkeergarage! De kantoorruimte is gelegen in de directe nabijheid van een scala aan voorzieningen. Als u even een frisse neus wilt halen, bent u binnen de kortste keren in het gezellige bruisende centrum van Zwolle.

Gemeubileerde kantoorkamers te huur in Zwolle

In dit kantoorpand zijn volledig ingerichte werkplekken te huur. Deze zijn geschikt voor zowel startende ondernemers als MKB'ers. Met zowel grote als kleine kantoorkamers alsmede verschillende vergaderruimten biedt dit kantoorcomplex altijd een maatwerk oplossing voor uw onderneming!

De huurprijzen van kantoorruimte in Zwolle

1-2   werkplekken

€313,- per werkplek

3-4   werkplekken

€285,- per werkplek

5-7   werkplekken

€262,- per werkplek

8-15 werkplekken

€240,- per werkplek

U huurt feitelijk een werkplek in een eigen afgesloten kantoorkamer. De huurprijs van een kantoorkamer is dus ook vanaf €313,- per maand.

Op zoek naar kantoorruimte in Zwolle?

Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer (vanaf 15 m2) of kantoorruimte op maat (>100m2) in Zwolle? Zoek dan niet verder en plan gratis uw eigen rondleiding in via SKEPP!


Reviews

Find out what other people said about this location

M

De binnenstad van Zwolle trok ons erg aan om hier ons bedrijfje te vestigen.

Na lang zoeken en de goede hulp van Skepp hebben wij ons plekje gevonden in dit kantoorpand aan de Jufferenwal! En wat zitten we hier op onze plek! De locatie, onderlinge sfeer en aanwezige faciliteiten zorgen er voor dat wij hier nog lang niet weg willen!

I

Ik ben zelf slecht te been en vind het daarom erg prettig om gebruik te kunnen maken van de aanwezige lift, dat zie je niet overal.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Jufferenwal 30

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen