Rent office space Zwolle Centrum-Binnenstad, Meeuwenlaan 4-6

5 (1 reviews)
Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Zwolle, Katerdijk/Blaloweg 12 mins walk (1.0 km)
 • Railway station Zwolle 18 mins walk (1.4 km)
 • Gym 6 mins walk (0.5 km)
Rent at this location?

This is currently available at Meeuwenlaan 4-6 in Zwolle Centrum-Binnenstad

Available office spaces
 • Office space

  Space description: 1400 m2
  Rental price: €18,083 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren in Zwolle op de Kamperpoort, tegen het centrum aan en dichtbij de A28

In dit kantoorgebouw huurt u voor uw bedrijf een kantoorruimte op maat vanaf 213 m2. Op bedrijventerrein de Kamperpoort aan de Meeuwenlaan staat dit kantoorgebouw, waarin vooral groeiende bedrijven gevestigd zijn. Voor uw bedrijf is dit de ideale locatie, omdat het tegen het centrum van Zwolle aan ligt en de A28 praktisch naast het kantoorgebouw ligt. Het treinstation van Zwolle is tevens uitstekend bereikbaar.

Met gemak huurt u hier een kantoorruimte met groot oppervlak

In dit kantoorgebouw huurt u een kantoorruimte op maat vanaf 213 m2. Uw bedrijf zal zich tussen de vele groeiende bedrijven vestigen en u sluit zich aan bij deze community. SKEPP vindt voor u graag de ideale ruimte, zodat u zich in de tussentijd gewoon kan blijven richten op de bedrijfsvoering. U kunt uw wensen communiceren aan onze vastgoedconsultants en zij zullen vervolgens voor u aan de slag gaan. In dit kantoorgebouw huurt voor de prijs van €120,- per vierkante meter per jaar.

Goed gefaciliteerd huren doet u hier

Huren op de Kamperpoort betekent huren wat uw bedrijf nodig heeft! De professionele, gedeelde receptie zorgt dat uw bezoek gastvrij wordt ontvangen, terwijl u in de koffiecorner de koffie klaarzet. Met de optionele printservice zorgt u dat uw documenten geprint zijn en vervolgens organiseert u een meeting in de aanwezige vergaderruimte. De openbare ruimten worden voor u schoongemaakt en ook minder valide mensen kunnen uw kantoorruimte bereiken.

Bekijk uw toekomstige kantoorruimte door middel van een rondleiding

SKEPP helpt u en uw bedrijf graag gratis en geheel vrijblijvend met het inplannen van een rondleiding. U kunt dan, op een moment dat het u uitkomt, rondkijken op de toekomstige locatie van uw bedrijf. U mag te allen tijde telefonisch contact opnemen met onze vastgoedconsultants. Uiteraard is het ook mogelijk om SKEPP een e-mail te sturen. 


Media

Get a good impression of this office

Reviews

Find out what other people said about this location

P

Ruim en overzichtelijk zijn mijn ervaringen bij dit kantoorpand.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Meeuwenlaan 4-6

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Geen verplichtingen