Zwolle Centrum-Binnenstad, Schuttevaerkade 80

Kantoorruimte huren aan de Schuttevaerkade in Zwolle (Centrum-Binnenstad)

Ben jij op zoek naar een grote kantoorruimte aan de Schuttevaerkade in Zwolle Centrum-Binnenstad? Neem dan een kijkje in dit moderne kantoorpand. Het is een populaire locatie, dit komt onder andere door de goede bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer. Daarnaast bereik je makkelijk en snel op korte loopafstand het gezellige centrum van Zwolle. Benieuwd? Kom dan snel een kijkje nemen.

Huurprijzen

Op dit moment is er een totale vloeroppervlakte van maar liefst 4760 m2 beschikbaar voor de verhuur. Het is mogelijk om een kantoorkamer te huren vanaf 100 m2, hier betaal je een maandelijks bedrag van €625,- voor. Zo is er bijvoorbeeld op de 1e verdieping een oppervlakte van 739 m2 beschikbaar, te huur voor €739,- in de maand. Op de 2e verdieping is nog een totale oppervlakte van 1001 m2 beschikbaar voor een maandelijks bedrag van €6256,-. Deze verdiepingen zijn makkelijk bereikbaar door de lift. Door de vele mogelijkheden huur je altijd een kantoorruimte op maat. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

Een pantry, gemeubileerde kantoorruimten en parkeergelegenheid

Het huren van een kantoorruimte aan de Schuttevaerkade in Zwolle Centrum-Binnenstad brengt vele voordelen met zich mee, waaronder de pantry’s in het kantoorgebouw. Hier kun je een lekker kopje koffie/thee zetten voor jou en je collega’s en een verse lunch in de middag voorbereiden. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je een gemeubileerde kantoorruimte te huren, ideaal wanneer jij je niet wilt bezig houden met het inrichten van de kantoorunit en direct aan de slag wilt. Reis je met de auto naar je werkplek? Op het terrein is een grote parkeerplaats aanwezig waar je makkelijk en snel je auto kunt parkeren. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een perfecte ligging, namelijk midden in het centrum van Zwolle. Vanuit hier bereik je makkelijk op korte loopafstand gezellige terrasjes, leuke winkels en goede restaurants. De dichtstbijzijnde snelweg is op slechts 1 minuut rijafstand vanaf jouw werkplek gelegen. Reis je liever met het openbaar vervoer? Er zit op 5 minuten loopafstand een bushalte, deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het centraal station van Zwolle.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Schuttevaerkade in Zwolle Centrum-Binnenstad?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Schuttevaerkade in Zwolle Centrum-Binnenstad? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder aan een kantoorruimte aan de Schuttevaerkade. 

Schuttevaerkade 80 Schuttevaerkade 80 Zwolle Centrum-Binnenstad Toplocation!

1 reviews Schuttevaerkade

Een prettige werkomgeving!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!