Rent office space Zwolle Centrum-Binnenstad, Van Nagellstraat 2

5 (1 reviews)
Facilities
 • Airconditioning
 • Free WiFi
 • Parking facility
 • Desk
 • Postal address
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Common areas
 • Meeting space
 • Pantry
 • Internet facilities
 • Lunch facility
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Van Nagellstraat 2 in Zwolle Centrum-Binnenstad

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Zwolle Centrum-Binnenstad!

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Huur voor slechts €95,- per maand een werkplek in dit goed bereikbare kantoorpand te Zwolle

In deze representatieve kantoorvilla aan de Van Nagellstraat in Zwolle huurt u kantoorruimte. Een prachtige locatie, vlakbij NS-station Zwolle en het centrum van de stad. Bovendien heeft u vanuit het kantoor een fraai uitzicht op de stadsgracht. Een groot pluspunt van dit kantoorgebouw: het dakterras met luxe loungeset!

Luxe werkplek beschikbaar in deze kantoorvilla in Zwolle

Wanneer u op zoek bent naar een werkplek in Zwolle, dan voldoet deze kantoorruimte hoogstwaarschijnlijk aan uw wensen. U beschikt namelijk over een 24 inch monitor, een goed bureau en dito bureaustoel. Daarnaast is er een snelle internetverbinding en is de koffie gratis. Ook het gebruik maken van printfaciliteiten, vaste telefonie en een eigen postadres behoren tot het pakket. Ook is het mogelijk om gasten te ontvangen op kantoor.

Let op: de huurprijs bedraagt slechts €95,- per maand in Zwolle

Door al die luxe verwacht u ongetwijfeld een hoge huurprijs, maar dat is in Zwolle niet het geval. In dit kantoor huurt u al een werkplek voor slechts €95,- per maand. Het is overigens ook mogelijk om één of enkele dagen per week een werkplek te huren. Kortom, u kunt hier flexibel een kantoorruimte huren. Toch is een langere huurtermijn doorgaans financieel aantrekkelijker. 

Vergaderruimte, loungeruimte en dakterras aanwezig in dit kantoor

Naast de kantoorruimten is er ook vergaderruimte aanwezig in dit kantoorgebouw in Zwolle. Deze ruimte biedt plaats tot 8 personen. Er zijn ook voorzieningen aanwezig om in deze ruimte presentaties te geven. Daarnaast is er een loungeruimte, waar u kunt ontspannen tussen de werkzaamheden door. Het grote dakterras met een luxe loungeset is populair onder de huidige huurders. Het is ook een prettige plek om te lunchen!

Plan gratis een rondleiding in door deze kantoorvilla in Zwolle!

Ziet u het zitten om kantoorruimte te huren in dit kantoor? Of zijn er bij u nog twijfels tussen het kantorenaanbod in de hoofdstad van Overijssel? Hoe de situatie ook is, het is verstandig om een kijkje te nemen op deze locatie. Bij SKEPP plant u geheel vrijblijvend een rondleiding in!


Reviews

Find out what other people said about this location

J

Een erg mooi pand met een goede uitstraling.

95 euro voor een werkplek is zeker niet duur voor zo'n pand!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Van Nagellstraat 2

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen