RENTED OUT

Zwolle Centrum-Binnenstad, Willemsvaart 16

 • Desk

 • Internet

 • KVK-registration

 • Postal address

 • Kitchen

 • Parking

 • Coffee/tea

 • Printer

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Zwolle Centrum-Binnenstad!

Moderne kantoorkamers vanaf 5 m2 beschikbaar in een kantoorpand te Zwolle!

Aan de rand van het centrum van Zwolle ligt dit representatieve kantoorpand. Het kantoor ligt aan de Willemsvaart met NS-station Zwolle op loopafstand. De snelweg A28 is met de auto binnen enkele minuten toegankelijk. De bereikbaarheid van de kantoorlocatie is dus uitstekend te noemen!

Enkele kantoorkamers te huur in dit kantoorpand te Zwolle

Op dit moment zijn er nog 5 kantoorkamers beschikbaar voor verhuur in dit kantoor in Zwolle. Het betreffen kantoorruimten met een metrage van 5 m2, 19 m2, 21 m2, 23 m2, 25 m2 en 27 m2. Flexibel huren of juist een huurovereenkomst voor de lange termijn: de keuze is aan u. Doorgaans is een huurtermijn van 1 jaar financieel het meest aantrekkelijk.

Voordelig huren in Zwolle: huurprijzen vanaf €69,- per maand!

Een kantoorkamer van 5 m2 huurt u voor slechts €69,- per maand, terwijl u een kantoor van 19 m2 of 21 m2 huurt voor maar €219,- per maand. Een kantoorruimte van 23 m2 huurt u voor €249,- m2. Kortom, een mooie kans om op een voordelige manier een kantoorruimte te huren op een goed bereikbare locatie in Zwolle!

24/7 toegang tot het kantoor, waar ruimte is om te parkeren

Als u graag uw eigen werktijden wilt bepalen, dan is het gunstig om hier te huren. U heeft namelijk 24/7 toegang tot uw kantoorruimte, die u gemeubileerd kunt laten opleveren. In de directe omgeving zijn er genoeg parkeerplaatsen waar u uw auto kunt parkeren.

Plan geheel vrijblijvend een rondleiding bij SKEPP!

Bent u op zoek naar een kantoorruimte in Zwolle? Plan dan gratis (!) een rondleiding door dit kantoor. Dit doet u via het menu, dat u rechts in uw scherm ziet. Succes in uw zoektocht naar dé geschikte kantoorruimte!

Create your own URBAN layout with Officeplanner at Willemsvaart in Zwolle Centrum-Binnenstad

Officeplanner is an inspiring design furnishing package and characterizes itself by flexibility because the furniture is never permanent or fixed. The package is available in 2 versions: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Create your URBAN location at Willemsvaart in Zwolle Centrum-Binnenstad.

 1. Select an office space
 2. Set up your office space
 3. Receive your rental offer without obligation
Kantoorruimte te huur vanaf €69,- per maand in Zwolle! Willemsvaart 16 Zwolle Centrum-Binnenstad Toplocation!

2 reviews Willemsvaart

Van de buitenkant vind ik het kantoor niet zo bijzonder, maar van binnen is het erg netjes. De sfeer is goed, net als het uitzicht op het water (aan de voorkant).

Binnen ons jonge team maken er veel gebruik van het openbaar vervoer.

Deze locatie zou een uitstekende optie zijn doordat het goed bereikbaar is via de bus en trein maar ook per auto.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!