Rent office space Zwolle Oosterenk-Wipstrik, Dokter Stolteweg 42

5 (1 reviews)
Facilities
 • Free WiFi
 • Mail processing
 • Elevator
 • Airconditioning
 • Parking facility
 • Postal address
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Wheelchair accessible
 • Common areas
 • Meeting space
 • Reception desk
 • Pantry
 • Internet facilities
 • Lunch facility
 • 24/7 access
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Dokter Stolteweg 42 in Zwolle Oosterenk-Wipstrik

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Zwolle Oosterenk-Wipstrik!

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Moderne kantoorruimte vanaf 100 m2 te huur vlakbij de 28 in Zwolle

Houdt u van voetbal en bent u toevallig supporter van eredivisieclub PEC Zwolle? Dan zal de locatie van dit moderne kantoorgebouw u zeker aanspreken. Wanneer u besluit om hier een kantoorruimte te huren, mag u zich namelijk een buurman van de Zwolse eredivisionist noemen. Bovendien ligt het Isala Ziekenhuis aan de andere kant van het kantoorgebouw, is de snelweg A28 binnen enkele minuten rijden te bereiken en ligt er een bushalte vlakbij het kantoor.

Volgt u het voorbeeld van onder meer de Staat van Dienst en DBC? 

Dit kantoorpand is in 2014 opgeleverd en staat bekend als een populaire vestigingslocatie voor bedrijven. De Staat van Dienst, DBC, Imo Sales en het Ondernemersbolwerk gingen u al voor door in dit kantoor te huren. Daarmee is de bezettingsgraad van het kantoorgebouw inmiddels 75%. Op dit moment is er nog slechts 674 m2 beschikbaar. Een kantoorruimte op maat is te huur vanaf 100 m2. Wees er dus snel bij!

Voordelig huren in Zwolle: slechts €105,- per m2 per jaar

Op deze gunstige locatie, in dit recent opgeleverde kantoor en met nog slechts enkele kantoorruimten te huur, zult u een hoge huurprijs verwachten. Dit is echter niet het geval, u huurt in dit kantoorpand in Zwolle namelijk al een kantoorruimte voor €105,- per m2 per jaar. Een flexibele huurtermijn van minimaal 1 jaar is financieel het aantrekkelijkst in dit kantoor aan de Dokter Stolteweg in de hoofdstad van Overijssel.

Gemeubileerd huren mogelijk in kantoor met lounge, pantry en lift

Ontbreekt het u aan tijd om uw nieuwe kantoorruimte in te richten? Geen enkel probleem, het is namelijk mogelijk om een kantoorruimte te huren die is voorzien van meubilair. U hoeft bij wijze van spreken alleen uw laptop op te starten en u kunt beginnen met werken. Prettig toch? Daarnaast is er ruimte om uw auto te parkeren. Er is bovendien een loungeruimte, een pantry en een lift. 

Een rondleiding bij SKEPP? Gratis en geheel vrijblijvend

Het is verstandig om een kijkje te gaan nemen in dit kantoorgebouw aan de Dokter Stolteweg in Zwolle, om uw kantoorruimte op maat (>100 m2) met eigen ogen te bekijken en om in te schatten of dit uw nieuwe werkplek moet worden. Een rondleiding is bij SKEPP gemakkelijk te plannen via het menu op deze pagina of door contact op te nemen met SKEPP. De rondleiding is gratis en geheel vrijblijvend!


Reviews

Find out what other people said about this location

D

Snelle internetverbinding :-)

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Dokter Stolteweg 42

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen