RENTED OUT

Zwolle Oosterenk-Wipstrik, Dokter van Deenweg 108

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Zwolle Oosterenk-Wipstrik!

Betaalbare kantoorruimte met groot netwerk in Zwolle

Op een aantrekkelijke locatie in het kantorenpark Oosterenk in Zwolle is kantoorruimte te huur. U huurt aan de Dokter van Deenweg in Zwolle werkplekken, (ingerichte) kantoorkamers vanaf 15 m2 en kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Een langdurig of kortstondig huurcontract, beide is mogelijk. Een huurcontract voor de lange termijn kan u voordeel opleveren qua huurprijs. In totaal telt het kantoorpand 100 kantoorunits, daarvan zijn er nog enkele voor de verhuur beschikbaar.

Een levendig kantoorpand dus, met veel ondernemers rondom u. Hier liggen kansen op werkgelegenheid voor uw bedrijf. Kortom, een eigen B2B netwerk wanneer u hier kantoorruimte besluit te huren. Kantoorruimte huren kan hier in Zwolle al vanaf €249,- per maand.

Vergaderen kan ook op deze locatie, er zijn verschillende typen en grootten van vergaderruimtes beschikbaar. Verder is er voldoende parkeerruimte bij het kantoorgebouw in Zwolle aanwezig en kunt u ervoor kiezen om uw eigen parkeerplek te huren. 24/7 toegang tot uw eigen kantoorruimte, handig toch? Kortom, kom kijken naar uw nieuwe werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat. Plan een rondleiding in via SKEPP!

Kantoorruimte te huur in levendig kantoorpand in Zwolle Dokter van Deenweg 108 Zwolle Oosterenk-Wipstrik Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!