RENTED OUT

Zwolle Oosterenk-Wipstrik, Nipkowstraat 13

  • Internet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Zwolle Oosterenk-Wipstrik!

Fraaie kantoorruimte te huur aan de Nipkowstraat te Zwolle

Op een perfecte locatie, gelegen aan de Nipkowstraat op bedrijventerrein De Marslanden, is dit representatieve kantoorpand vanaf heden beschikbaar voor de verhuur. Het gaat hierbij om een modern geschakeld kantoorpand, welke beschikt over circa 325 m2 bedrijfsruimte in combinatie met circa 370 m2 kantoorruimte, evenredig verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Kantoorruimte huren kan hier zodoende vanaf 185 m2.

Bedrijventerrein De Marslanden in Zwolle is het grootste bedrijventerrein van Overijssel. Daarmee ook een locatie waar menig bedrijf graag gezien wordt. Wilt u meer weten over de locatie van dit pand in Zwolle, waarin zowel kantoorruimte als bedrijfsruimte wordt aangeboden? Neem dan contact op met SKEPP.

Kantoorruimte huren kan hier zoals gezegd vanaf 185 m2. De richtprijs voor kantoorruimte is €90,- per m2 per jaar. Waarom een richtprijs? Hoe langer u huurt des te meer u profiteert van een oplopend huurvoordeel. De richtprijs voor de werkruimte is €45,- per m2 per jaar. Er is een onder ander een pantry aanwezig in het kantoorpand, hiervan kunt u gebruik maken. Dus zoekt u kantoorruimte in Zwolle, zoek dan niet verder. Plan uw eigen rondleiding in via SKEPP!

Kantoorruimte en/of bedrijfsruimte te huur in Zwolle Nipkowstraat 13 Zwolle Oosterenk-Wipstrik Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!