Zwolle Oosterenk-Wipstrik, Popovstraat 4

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

Kantoorruimte te huur aan de Popovstraat te Zwolle

Kantoorruimte gezocht in Zwolle? Dit is een modern geschakeld en gecombineerd kantoorgebouw bestaande uit twee bouwlagen. Binnen dit kantoorgebouw heeft uw bedrijf echt de mogelijkheid om te groeien. In dit kantoorgebouw wordt zowel kantoorruimte alsmede bedrijfsruimte te huur aangeboden. Zowel de bedrijfsruimte alsmede de kantoorruimte, is zelfstandig te huren.

Dit betreft een gecombineerd pand met kantoorruimte en bedrijfsruimte. Het kleinste metrage is 225 m2. U huurt hier al kantoorruimte voor slechts €68,- per m2 per jaar. De te huren kantoor- en bedrijfsruimte wordt in de huidige aanwezige staat opgeleverd en dat betekent dat het pand casco wordt opgeleverd. Niet onbelangrijk, er is parkeerruimte aanwezig bij dit kantoorpand in Zwolle!

Er is reeds een huidige indeling gemaakt binnen dit pand, wat natuurlijk het voordeel heeft dat u dit zelf niet meer hoeft te (laten) doen. De bedrijfsruimte is voorzien van overheaddeuren zodat u gemakkelijk kunt laden en lossen. Dit levert u gegarandeerd tijdswinst op! Dus bent u op zoek naar kantoorruimte op maat of bedrijfsruimte in Zwolle? Neem dan contact op met SKEPP of plan nu alvast een gratis rondleiding in!

Moderne kantoorruimte vanaf 225 m2 te huur in Zwolle Popovstraat 4 Zwolle Oosterenk-Wipstrik Toplocation!

2 reviews Popovstraat

Erg zakelijk en de mogelijkheid om het hele kantoorpand te huren.

Erg zakelijk en de mogelijkheid om het hele kantoorpand te huren.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!