Coworking

Coworking is het werken in een gedeelde werkomgeving met gelijkgestemde ondernemers. In de coworking community deel je kennis en kunde.


Het fenomeen coworking bestaat al sinds eind jaren 90 maar is pas na 2010 echt populair geworden in Nederland. Maar wat is coworking eigenlijk? En welke voordelen biedt coworking voor jouw onderneming? SKEPP informeert je graag over de voor- en nadelen ervan. Wil je een advies op maat? Neem dan contact op met één van de vastgoedconsultants van SKEPP en vraag naar de mogelijkheden van coworking.

Wat is coworking?

Coworking is het werken in een gedeelde werkomgeving met gelijkgestemde ondernemers. Deze gelijkgestemde ondernemers maken allen onderdeel uit van dezelfde coworking community waarin kennis en kunde wordt gedeeld. Coworking is dus niet alleen het werken in dezelfde ruimte.

Door middel van coworking word je als ondernemer uit je sociale isolement gehaald (bijvoorbeeld bij thuiswerken) en profiteer je van het netwerk van de andere coworkers. Als onderdeel van de coworking community ben je automatisch uitgenodigd voor sociale en informele bijeenkomsten. Lees ook deze veelgebruikte begrippen in de vastgoedwereld.

Beneden 2

De voordelen van coworking voor jou

Coworking heeft de toekomst, naar alle waarschijnlijkheid werken we in 2030 in flexcommunity’s. Het grootste voordeel van coworking ten opzichte van thuiswerken is dat je de gemeenschappelijke voordelen optimaal benut. Je maakt onderdeel uit van een groep ondernemers, een groep ondernemers met elk zijn/haar specialistische kennis en met een breed netwerk. Andere ondernemers kunnen je een spiegel voorhouden over ‘jouw product’, maar ze kunnen je ook adviseren. Coworking leidt tot bewezen betere resultaten dan thuiswerken.

Waar kun je terecht voor coworking?

Business centers en kantoorbelevingsconcepten zijn de ideale coworking locaties. Binnen bedrijfsverzamelgebouwen huur je vaak alleen een kantoorkamer of grote kantoorruimte op maat. Bekijk alle coworking locaties van SKEPP.

Op zoek naar een coworking space? Neem gratis en vrijblijvend contact op!

Neem gratis en geheel vrijblijvend contact op met één van onze gecertificeerde vastgoedconsultants. Telefonisch zijn we te bereiken via 085-8770519, per WhatsApp via 06 20 86 79 57 of per e-mail via info@skepp.nl.

Can I help you?

Kas
Real estate agent


Why SKEPP?

  • No obligations
  • A response within the hour
  • Customer rating 9.2/10

'How to save on the costs of an office space'

In this whitepaper 'How to save on the costs of an office space' we give tips on how to save on the rental costs as renter of office space. Take advantage of it and don't pay too much!