Super oferta

Ámsterdam Centrum, Kleine-Gartmanplantsoen 21

Kantoorruimte huren aan de Kleine-Gartmanplantsoen in Amsterdam (Centrum)

Op deze prachtige locatie in hartje Amsterdam staat dit kantoorpand aan de Kleine-Gartmanplantsoen in Amsterdam Centrum, dat gebouwd is in 1958. Binnen vind je veel licht een heb je een prachtig uitzicht op de levendige omgeving van het Leidseplein. Stedelijke hotspots zoals de Stadsschouburg, Café de Balie en Paradiso zijn binnen handbereik. Het kantoorgebouw telt 7 verdiepingen a 250 m2 vol met verschillende huurders die actief zijn in de creatief zakelijke dienstverlening. Het kantoorgebouw ligt op een uitstekend bereikbare plek met een bus- en tramstation om de hoek.

Huurprijzen

Kantoorruimte huur je op deze locatie tegen aantrekkelijke huurprijzen. Het zal je dan ook niet verbazen dat de bezettingsgraad gemiddeld boven de 90% ligt. Momenteel is er slechts 1 grote kantoorruimte beschikbaar van 149 m2. Voor deze ruimte betaal je maandelijks €5900,- De genoemde huurprijzen zijn inclusief services en voorzieningen zoals gas, water, licht, internet en dagelijkse schoonmaak. Deze kantoorruimte is gelegen op de 7e verdieping, op de 8e verdieping is ook een kleine vergaderruimte aanwezig die alleen voor jullie als huurder beschikbaar wordt gesteld. Je weet dus precies waar je iedere maand voor betaald!

Een pantry, dakterras en koffiecorner

In dit kantoorpand aan de Kleine-Gartmanplantsoen in Amsterdam Centrum is het servicelevel erg hoog. Zo vind je in het kantoorpand een nette pantry, haal je een kopje koffie bij de koffiecorner en kun je tijdens de lunch lekker van de zon genieten op het aanwezige dakterras. Daarnaast wordt er ieder kwartaal een borrel georganiseerd voor alle huurders. Je werkt hier op een werkelijke toplocatie aan het Leidseplein in Amsterdam. Je wordt omringd door bekende hotspots zoals de Stadsschouwburg en Paradiso. Tevens ligt Pathé City op 300 meter afstand van jouw kantoor, ideaal voor wat ontspanning na werktijd!

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand aan de Kleine-Gartmanplantsoen is het beste te bereiken met het openbaar vervoer. De tram- en bushalte liggen letterlijk voor de deur. Amsterdam Centraal is het dichtstbijzijnde treinstation. Vanaf hier zijn diverse verbindingen mogelijk. Een mooie centrale werklocatie dus.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kleine-Gartmanplantsoen in Amsterdam Centrum?

Ben je al een tijdje op zoek naar kantoorruimte in Amsterdam? En lijkt je deze prachtlocatie aan de Kleine-Gartmanplantsoen in Amsterdam Centrum je wel wat? Kom dan eens gezellig een kopje koffie drinken om te kijken of er een geschikte ruimte voor jou tussen zit. Plan een rondleiding in, SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Kleine-Gartmanplantsoen.

Crea tu propio diseño URBAN con Officeplanner en Kleine-Gartmanplantsoen en Ámsterdam Centrum

Officeplanner es un paquete de muebles de diseño inspirador y se caracteriza por un alto grado de flexibilidad ya que el mobiliario no está fijo a las paredes, el piso o techo. Esto quiere decir que es fácil de mover o cambiar. El paquete está disponible en 2 versiones: URBAN Escandinavo y URBAN Industrial. Crea también tu propia ubicación URBAN en Kleine-Gartmanplantsoen en Ámsterdam Centrum.

  1. Escoge el espacio de oficina
  2. Amuebla el espacio de oficina
  3. Recibe una oferta de alquileres sin compromisos
Kleine-Gartmanplantsoen 21 Kleine-Gartmanplantsoen 21 Ámsterdam Centrum ¡Excelente Ubicación!

Vista en 3D Kleine-Gartmanplantsoen

3 valoraciones Kleine-Gartmanplantsoen

prettige lichte kantoorruimte, heerst een fijne werksfeer

Handig die plattegrond erbij.

Mooie grote ruimte zo te zien met grote vergaderruimte centraal in het gebouw. Ziet er leuk uit!

goede locatie, daar ben ik echt blij mee.

¿Quieres valorar esta oficina? ¡Da tu opinión a continuación!

Valoración:

¡Gracias por la reseña!

¡Valoramos mucho que te hayas tomado el tiempo de compartir tu opinión! ¡Por eso recibes de nuestra parte!