Super oferta

Ámsterdam Centrum, Warmoesstraat 149 - 151

 • Escritorio

 • Internet

 • Café/Té

 • Espacio de reuniones

 • Domiciliación fiscal, social y comercial

 • Recepción de correspondencia

 • Cocina

 • Aparcamiento

Kantoorruimte huren aan de Warmoesstraat in Amsterdam (Centrum)

Midden in het centrum van de stad, achter De bijenkorf, staat het prachtige kantoorpand aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum. Op dit moment is het in gebruik als flexible office space door diverse organisaties in de creatief zakelijke dienstverlening. Het kantoorgebouw uit 1880 heeft een mooie houten voordeur, marmeren entree en een klassiek trappenhuis. Het betreft de huisnummer 149, 151 en 153. In de straat zitten talloze koffiebars en gezellige lunchtentjes.

Huurprijzen

Regelmatig zijn er in dit kantoorpand kantoorruimten beschikbaar, variërend tussen de 9 m2 en 160 m2. De huurprijzen zijn inclusief alle services en faciliteiten, zoals energie, schoonmaak en het gebruik van de vergaderkamer. De minimale huurtermijn is 1 jaar met een opzegtermijn van 3 maanden.

Turn-key oplevering

De kantoorruimtes van dit kantoorpand aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum worden altijd turn-key opgeleverd, dit wil zeggen dat je direct aan de slag kunt. Vloeren, verlichting en andere zaken zijn altijd goed geregeld. Meubilair is echter op aanvraag beschikbaar. Zo is er de mogelijkheid om jouw kantoorruimte geheel naar eigen smaak in te richten. Je medehuurders kom je tegen in de gemeenschappelijke pantry's en in het oude klassieke trappenhuis.

Locatie en bereikbaarheid

Binnen 6 minuten loop je vanaf je werkplek naar het station Amsterdam Centraal. De ideale verbinding met trein en bus voor werknemers van buiten de stad. Tegenover het kantoorpand is de parkeergarage van De Bijenkorf waar gasten makkelijk en vlakbij de auto kunnen parkeren.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum?

Zou jij graag een van de beschikbare kantoorruimtes in dit pand aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum willen huren? Kom dan snel een kijkje nemen. Dit regel je het gemakkelijkst door gratis en vrijblijvend een rondleiding in te plannen. SKEPP helpt jou aan een kantoorruimte aan de Warmoesstraat.

Crea tu propio diseño URBAN con Officeplanner en Warmoesstraat en Ámsterdam Centrum

Officeplanner es un paquete de muebles de diseño inspirador y se caracteriza por un alto grado de flexibilidad ya que el mobiliario no está fijo a las paredes, el piso o techo. Esto quiere decir que es fácil de mover o cambiar. El paquete está disponible en 2 versiones: URBAN Escandinavo y URBAN Industrial. Crea también tu propia ubicación URBAN en Warmoesstraat en Ámsterdam Centrum.

 1. Escoge el espacio de oficina
 2. Amuebla el espacio de oficina
 3. Recibe una oferta de alquileres sin compromisos
Warmoesstraat 149 - 151 Warmoesstraat 149 - 151 Ámsterdam Centrum ¡Excelente Ubicación!

Vista en 3D Warmoesstraat

3 valoraciones Warmoesstraat

Karakteristiek en sfeervol kantoor.

Ik zoek op de korte termijn een kantoor waar ik snel in kan. Een kantoor als deze is dan een goede optie

Mooi kantor.

Wel rumoerig soms en weinig bel ruimte.

Goede werkplekken en leuke medehuurders!

¿Quieres valorar esta oficina? ¡Da tu opinión a continuación!

Valoración:

¡Gracias por la reseña!

¡Valoramos mucho que te hayas tomado el tiempo de compartir tu opinión! ¡Por eso recibes de nuestra parte!