Super oferta

Ámsterdam Grachtengordel, Herengracht 448-458

Kantoorruimte huren aan de Herengracht in Amsterdam (Grachtengordel)

Aan de Herengracht in het centrum van Amsterdam ligt dit prachtige kantoorpand. Het kantoorpand staat sinds 1987 officieel ingeschreven als monumentaal kantoorgebouw. De totale gebruiksoppervlakte van dit kantoorpand is 6170 m2. Diverse bedrijven, waaronder financiële holdings en medisch specialisten huren al een kantoorruimte in dit fraaie gebouw.

Huurprijzen

In dit kantoorpand, gelegen in de buurt Grachtengordel-Zuid, huur je op basis van flexibele huurvoorwaarden. Het is een erg gezellige werkomgeving, diverse horecagelegenheden bevinden zich namelijk direct om de hoek van het kantoorpand. Boodschappen haal je na werktijd gemakkelijk bij de Albert Heijn en voor een hapje en een drankje kun je terecht bij HOPPA!, een gezellig proeflokaal 100 meter verderop gelegen. Deze populaire locatie maakt dat momenteel alle kantoorruimten verhuurd zijn in dit kantoorpand. Maar houd de pagina goed in de gaten, wie weet is er binnenkort weer een leuke ruimte beschikbaar.

Een postadres en vergaderen

Het is mogelijk om in dit kantoorpand aan de Hergengracht in Amsterdam Grachtengordel een membership af te sluiten. Hiermee kun je de post laten bezorgen op dit adres en krijg je korting op het gebruik van de vergaderruimten. Ook kun je met deze membership af en toe werken in de open werkruimte en daar klanten ontvangen. Mocht je voor een eigen kantoorruimte kiezen, dan maak je gebruik van alle standaard voorzieningen waaronder 24/7 toegang, schoonmaak en de pantry.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals je waarschijnlijk al verwacht, kun je dit kantoorpand het beste bereiken met het openbaar vervoer. Bushalte Spui (Rokin) ligt namelijk op een loopafstand van slechts 7 minuten. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Centraal, dit station is 1,8 kilometer verwijderd van het kantoorgebouw. Ideaal, zo’n goed bereikbare centrumlocatie!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel?

Zou jij graag een kantoorruimte willen huren in dit prachtige, monumentale grachtenpand aan de Hergengracht in Amsterdam Grachtengordel? Kom dan eens langs en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Onze vastgoedconsultants helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Herengracht.

Kantoorruimte beschikbaar aan de Herengracht! Herengracht 448-458 Ámsterdam Grachtengordel ¡Excelente Ubicación!

Vista en 3D Herengracht

Haz clic para activar

8 valoraciones Herengracht

Ik heb vorige week een bezoek gebracht aan dit kantoor.

Echt heel erg mooi, een mooie centrale plek aan de Herengracht. Vooral per tram en fiets goed bereikbaar. De dames van de receptie waren vriendelijk en ik heb een goede rondleiding gehad. Overigens is dit pand goedkoper dan veel andere locaties aan de Herengracht of Keizersgracht. Nu de afweging maken of ik hier wil gaan huren maar ik zie mezelf hier zeker zitten.

Mooi pand met ruime vergaderkamers.

Een heel erg leuk pand.

Sfeervol ingericht en met een grote binnentuin!

Super mooi pand en een geweldige locatie.

Op zich is de huurprijs niet hoog voor de Herengracht!

Geweldig!

Van de buitenkant nog een mooie authentieke uitstraling maar van binnen erg mooi en modern ingericht!

Helemaal ingespeeld op de wensen van huurders, goed gedaan!!

Ziet er erg goed uit allemaal.

Jammer dat vaak alles bezet is, maar niet gek ;)

Mooi kantoor en alles bij de hand.

¿Quieres valorar esta oficina? ¡Da tu opinión a continuación!

Valoración:

¡Gracias por la reseña!

¡Valoramos mucho que te hayas tomado el tiempo de compartir tu opinión! ¡Por eso recibes de nuestra parte!