Ámsterdam Grachtengordel, Keizersgracht 62 – 64

  • Escritorio

  • Internet

  • Café/Té

  • Impresora

  • Espacio de reuniones

  • Taquilla personal

  • Domiciliación fiscal, social y comercial

  • Recepción de correspondencia

  • Cocina

Kantoorruimte huren aan de Keizersgracht in Amsterdam (Grachtengordel)

Lijkt het je altijd al te gek om een kantoorruimte te huren in een grachtenpand aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel? Misschien wordt dit pand dat gebouwd is in het jaar 1660 wel jouw nieuwe werklocatie! Het kantoorgebouw is gelegen in de buurt Grachtengordel-West, echt een toplocatie in hartje Amsterdam. Sinds 1987 staat het pand officieel ingeschreven als rijksmonument.

Huurprijzen

Op deze locatie huur je kantoorruimtes op basis van all-inprijzen. Dit houdt in dat het gebruik van de aanwezige voorzieningen en services is inbegrepen in de huurprijs. De huidige huurders van dit pand zijn werkzaam in diverse branches, denk hierbij bijvoorbeeld aan de financiële en de creatieve branche. Zo kunnen accountants, kunstenaars en financieel adviseurs zomaar jouw medehuurders worden in dit kantoorpand. Momenteel zijn er nog 3 kantoorruimtes voor de verhuur beschikbaar, ruimtes van 15 m2, 25 m2 en 30 m2. Huurprijzen variëren van €1100,- tot €2100,- per maand.

24/7 toegang tot jouw kantoorruimte

In dit kantoorpand aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel heb jij als huurder altijd 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Daarnaast is er in het kantoorpand een bemande receptie aanwezig. Hier zullen ze tevens de post voor je verwerken en indien gewenst de telefoon voor je beantwoorden. Verder zijn de kantoorruimten voorzien van airconditioning en worden de ruimten wekelijks voor je schoongemaakt, zo werk je altijd in een prettige werkomgeving.

Locatie en bereikbaarheid

Het zal je niet verbazen, maar dit authentieke kantoorpand in hartje Amsterdam is met het openbaar vervoer het beste te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, Neuwezijds Kolk, bevindt zich op 500 meter afstand. Ook is Amsterdam Centraal Station maar 1 kilometer verwijderd van jouw kantoorruimte. Vanaf hier zijn diverse nationale- en internationale verbindingen beschikbaar. Zin om na werktijd gezellig een drankje te doen? De nabijgelegen Prinsengracht biedt hiervoor talloze opties. Verschillende horecagelegenheden zijn hier gevestigd, ideaal toch?

Huur jij binnenkort ook een ruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel?

Ben jij overtuigd van de mogelijkheden van dit kantoorpand aan de Keizersgracht in Amsterdam Grachtengordel? Of wil je graag wat meer van het kantoorgebouw ontdekken? Kom dan gezellig eens langs om een kopje koffie te drinken. Je kunt gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in plannen. SKEPP helpt jou aan een kantoorruimte aan de Keizersgracht.

Keizersgracht 62 – 64 Keizersgracht 62 – 64 Ámsterdam Grachtengordel ¡Excelente Ubicación!

Vista en 3D Keizersgracht

Haz clic para activar

4 valoraciones Keizersgracht

Een prachtig authentiek grachtenpand.

Het internet werkt snel, je kunt hier rustig werken en belafspraken houden en het personeel is erg vriendelijk!

Prachtig authentiek pand met karakteristieke eigenschappen.

Ik ben hier onlangs een keertje wezen kijken en alles ziet er mooi en netjes uit! Alles is uitstekend geregeld en met de mooie tuin achterin is het een prachtig en fijn pand om in te werken.

prachtig authentiek pand

Prima werken hier!

¿Quieres valorar esta oficina? ¡Da tu opinión a continuación!

Valoración:

¡Gracias por la reseña!

¡Valoramos mucho que te hayas tomado el tiempo de compartir tu opinión! ¡Por eso recibes de nuestra parte!