Ámsterdam Westpoort, Isarweg 6

Kantoorruimte huren aan de Isarweg in Amsterdam Westpoort

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Amsterdam Westpoort, maar heb je nog niet het juiste kantoorpand gevonden wat bij jouw organisatie past? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Isarweg. Je huurt hier een kantoorruimte op een locatie die goed bereikbaar is met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Wil jij weten of een een geschikte ruimte tussen zit? Plan dan snel een rondleiding in en ontdek het snel.

Aanbod

Op deze locatie is het mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 100 m2. Het is erg flexibel in te delen en zo huur je altijd een oppervlakte dat goed past bij het aantal personen binnen jouw organisatie. Het kantoorgebouw wordt grondig gerenoveerd en vanaf 1 april 2019 opgeleverd, je betaald na de verbouwing een huurprijs van €150,- per m2 per jaar. Dat houdt in dat je voor 100 m2 een maandelijks bedrag van €1250,- betaald. Wil je eerder jouw kantoorruimte betreden dan april? Ook dat is mogelijk, dan wordt er een klein gede3elte niet verbouwd. Dit staat nu te huur voor €75,- per m2 per jaar.

Een receptie en vergaderruimte

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Isarweg in Amsterdam Westpoort, zal je naast je kantoorruimte ook gebruik maken van alle aanwezige services en faciliteiten in het kantoorpand. Zoals hierboven aangegeven wordt het kantoorgebouw volledig gerenoveerd. Er wordt vooral rekening gehouden om het voor de huurders zo comfortabel mogelijk te maken. Bij binnenkomst zal je een bemande receptie treffen, zij kunnen meerdere werkzaamheden voor je overnemen. Wil je buiten je kantoorruimte om vergaderen of een presentatie geven? Maak gebruik van de aanwezige vergaderruimten!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gelegen aan de Isarweg, dit is slechts 3 minuten rijden naar de A10. Ook de A5 en A8 zijn binnen enkele minuten te bereiken. Via deze rijkswegen bereik je al heel makkelijk andere locaties in Amsterdam en de steden rondom zoals Haarlem en Amstelveen. Reis je liever met het openbaar vervoer? Het treinstation Amsterdam Sloterdijk is slechts een paar minuten lopen vanaf jouw werkplek verwijderd.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Isarweg in Amsterdam Westpoort?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Isarweg in Amsterdam Westpoort? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een datum en tijdstip dat jou uit komt! Heb je nog vragen of hier hulp bij nodig? Vraag het dan aan onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte in Amsterdam Westpoort.

Crea tu propio diseño URBAN con Officeplanner en Isarweg en Ámsterdam Westpoort

Officeplanner es un paquete de muebles de diseño inspirador y se caracteriza por un alto grado de flexibilidad ya que el mobiliario no está fijo a las paredes, el piso o techo. Esto quiere decir que es fácil de mover o cambiar. El paquete está disponible en 2 versiones: URBAN Escandinavo y URBAN Industrial. Crea también tu propia ubicación URBAN en Isarweg en Ámsterdam Westpoort.

  1. Escoge el espacio de oficina
  2. Amuebla el espacio de oficina
  3. Recibe una oferta de alquileres sin compromisos
Isarweg 6 Isarweg 6 Ámsterdam Westpoort ¡Excelente Ubicación!

¿Quieres valorar esta oficina? ¡Da tu opinión a continuación!

Valoración:

¡Gracias por la reseña!

¡Valoramos mucho que te hayas tomado el tiempo de compartir tu opinión! ¡Por eso recibes de nuestra parte!