Rotterdam Alexander, Marten Meesweg 8-10

Kantoorruimte huren aan de Marten Meesweg (Alexander)

Kantoorruimte huren in Rotterdam Alexander? Dat kan in dit kantoorgebouw aan de Marten Meesweg. Het betreft een kantoorpand uit het jaar 1990. Dit kantoorgebouw heeft een totale gebruiksoppervlakte van 7451 m2. Momenteel zijn al diverse bedrijven gehuisvest in dit kantoorpand, denk hierbij aan verzekeraars, rechtskundig adviesbureaus en boekhoudkantoren.

Huurprijzen

In dit kantoorpand zijn kantoorruimten te huur met 1 tot 4 werkplekken. Zo is een kantoorruimte met 1 werkplek te huur vanaf €249,- per maand. Toch liever een grotere ruimte huren met 3 tot 4 werkplekken? Dan betaal je €999,- per maand. Een langere huurovereenkomst levert over het algemeen een financieel voordeel op. Naast deze kleinere kantoorruimten is er momenteel ook nog een grote ruimte van 270 m2 beschikbaar. Voor deze grote ruimte betaal je een maandelijkse huurprijs van €4950,-. Deze ruimte is geschikt voor circa 15 tot 20 werkplekken. De huurprijs is exclusief parkeren en meubilair maar inclusief bouwpakket op maat! Geen gekke prijzen toch, voor deze toplocatie in Rotterdam!

Vergaderen, lunchen en receptionele ondersteuning

Wanneer je huurder bent binnen dit kantoorconcept, dan krijg je maandelijks een percentage van de huurprijs uitbetaald in credits. Door middel van een speciale applicatie is het mogelijk om met de opgebouwde credits vergaderruimte te reserveren en/of eten en drinken te bestellen. Deze credits zijn te besteden bij alle vestigingen van deze verhuurder, ideaal als jij op een andere locatie een bespreking hebt. Verder zijn er hoogwaarde services en voorzieningen aanwezig zoals een pantry, bedrijfsrestaurant en 24/7 toegang. Daarnaast beschikt het kantoorgebouw over een receptie. De receptionisten ondersteunen je met de dagelijkse werkzaamheden als de postverwerking en telefoonbeantwoording.

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van dit kantoorpand is uitstekend. Met de auto ben je vanaf de A20, A16 en A12 in een mum van tijd op kantoor. Ook met het openbaar vervoer is het kantoorpand prima bereikbaar. Treinstation Rotterdam Alexander ligt op een afstand van 400 meter. Vanaf dit station is het slechts 5 minuten lopen naar kantoor. De auto parkeer je gemakkelijk op het aanwezige parkeerterrein, er zijn namelijk 115 plekken beschikbaar. Ook zijn er oplaadpunten voor elektrische auto’s voorhanden. Het kantoorpand wordt omringd door leuke horecagelegenheden als Brasserie Balans en Wine Bar Mendoza.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Marten Meesweg?

Wil jij graag een kantoorruimte huren in dit kantoorpand aan de Marten Meesweg? Wees er dan snel bij! Het is een erg populair kantoorpand in Rotterdam. Plan vandaag nog een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Crea tu propio diseño URBAN con Officeplanner en Marten Meesweg en Rotterdam Alexander

Officeplanner es un paquete de muebles de diseño inspirador y se caracteriza por un alto grado de flexibilidad ya que el mobiliario no está fijo a las paredes, el piso o techo. Esto quiere decir que es fácil de mover o cambiar. El paquete está disponible en 2 versiones: URBAN Escandinavo y URBAN Industrial. Crea también tu propia ubicación URBAN en Marten Meesweg en Rotterdam Alexander.

  1. Escoge el espacio de oficina
  2. Amuebla el espacio de oficina
  3. Recibe una oferta de alquileres sin compromisos
Zeer aantrekkelijke kantoorruimte te huur in Rotterdam Marten Meesweg 8-10 Rotterdam Alexander ¡Excelente Ubicación!

11 valoraciones Marten Meesweg

Functioneel, strak, schitterende ruimtes voor een zeer goeie prijs. Fantastisch concept.

Voorlopig nog 4 sterren, omdat het pand nog niet helemaal af is.

Mooie moderne inrichting met flexibele werkplekken en ruimtes om te overleggen. De bemande receptie is erg beleefd, staat altijd voor je klaar en denkt met je mee. Je kan er voor een goede prijs uitstekend lunchen en je kan er zelfs je pakken laten stomen dmv een haal- en brengservice.

Mooie inrichting met flexibele werkplekken.

Je kan er lekker lunchen voor een goede prijs.

Is heel leuk geworden en maakt het sfeer en entree bij de hal aangenamer

Een zeer huiselijke sfeer.

Een plek waar je met trots jouw klanten kan ontvangen.

Een kantoorpand met een hoog serviceniveau.

Vriendelijke mensen bij de receptie en ook de verhuurder denkt goed mee in je wensen en behoeften. Daarnaast ziet het er gewoon super uit!

Het ideale voorbeeld van echte kantoorbeleving!!

Perfect

Prachtig kantoorpand op een hele fijne locatie!

Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Perfect kantoorpand!

Mooie inrichting, helemaal van deze tijd.

ZEKER 5 sterren waard!!

¿Quieres valorar esta oficina? ¡Da tu opinión a continuación!

Valoración:

¡Gracias por la reseña!

¡Valoramos mucho que te hayas tomado el tiempo de compartir tu opinión! ¡Por eso recibes de nuestra parte!