Rotterdam Centraal Station, Hofplein 20

Kantoorruimte huren aan het Hofplein (Centraal Station)

Aan het Hofplein in Rotterdam werk je in een ondernemende en creatieve omgeving, omringd door ondernemers en ondernemende bedrijven. De omgeving is dusdanig ingericht dat je energiek kunt werken maar ook kunt ontmoeten en netwerken. Je huurt hier in een kantoorpand uit 1976 dat een totale gebruiksoppervlakte heeft van 19.942 m2. Momenteel huren al diverse bedrijven hier een kantoorruimte, waaronder adviesbureaus, PR-bureaus en architectenbureaus.

Huurprijzen

In dit kantoorpand huur je een werkplek, kantoorruimte of kantoorruimte op maat. Flexibel kantoorruimte huren of huren voor de lange termijn? De keuze is aan jou! Een werkplek is al te huur voor maar €225,- per maand, terwijl je een kantoorruimte met 2 werkplekken huurt voor €550,- per maand. Liever een grotere kantoorruimte huren? Check de beschikbaarheid en neem voor meer informatie contact op met onze vastgoedconsultants! Let op: De prijzen die zijn weergegeven op onze website zijn kale huurprijzen, exclusief servicekosten dus.

Receptionele ondersteuning en technische support

Dit kantoorpand beschikt over een bemande receptie. De receptionisten kunnen je ondersteunen met diverse secretariële werkzaamheden. Bovendien heb je 24 uur per dag toegang tot je eigen kantoorruimte. Ook kun je ervoor kiezen om jouw kantoorruimte te laten inrichten op locatie. En heb je problemen met jouw laptop of mobiele telefoon? Geen probleem! Je kunt op kantoor technische support ontvangen. En moet jouw pak gestoomd worden voor een belangrijke meeting? Dan kunnen ze op kantoor je pak versturen naar de stomerij. Fijn dat dit geregeld wordt toch?

Locatie en bereikbaarheid

Voor gezelligheid na werktijd zit je hier aan het Hofplein zeker aan het goede adres. Een hapje eten kun je het beste bij Restaurant De Jong, dit restaurant ligt 100 meter verderop en is uitermate geschikt voor zakenlunches. Ook de bereikbaarheid van het kantoorpand is erg goed. Treinstation Rotterdam Centraal ligt op een afstand van slechts 1 kilometer en bushalte Pompenburg is 2 minuten lopen. Daarnaast is het vanaf de A20, A13 en A16 slechts 10 minuten rijden naar kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Hofplein?

Zou jij graag een kantoorruimte willen huren aan het populaire Hofplein in Den Haag? Kom langs om te kijken welke ruimte het meest geschikt is voor jouw bedrijf. Plan hiervoor een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Hofplein 20 Hofplein 20 Rotterdam Centraal Station ¡Excelente Ubicación!

9 valoraciones Hofplein

Modern ingericht,uitstekende service, vriendelijk personeel en een erg mooie locatie.

Als freelance vormgever heb ik vaak afspraken buiten het kantoor, maar zoek ik wel een rustige plek om te kunnen werken.

Dit kantoor aan het Hofplein is een zeer geschikte locatie voor mij omdat ik veel klanten in Rotterdam heb.Daarnaast zitten er veel jonge ondernemingen en zelfstandigen in het kantoorpand wat een prima kans tot netwerken biedt.

Goed bereikbaar kantoor via verschillende OV-punten.

Echter af en toe wel wat drukte en rumoerigheid in het pand door de het grote aantal mensen dat aanwezig is. Maar de kantoren zijn ruim en zien er mooi ingericht en gestyled uit, waardoor je een prettige plek hebt om te werken.

Fijne kleine werkplekken waar je in alle rust kunt werken.

De aparte belruimtes zijn een grote meerwaarde voor dit kantoorpand. Ziet er verder ook allemaal tiptop uit.

Dit lijken me erg prettige werkplekken.

Voor mij als freelancer helaas net iets te duur.

Lovely office and great people!

Prachtige inrichting!

Super kantoorpand, ook goed dat er vele ruimten zijn ingericht om even rustig te werken of een belletje te plegen.

Groot opvallend gebouw aan het Hofplein in Rotterdam.

Goede voorzieningen en top services van de medewerkers.

¿Quieres valorar esta oficina? ¡Da tu opinión a continuación!

Valoración:

¡Gracias por la reseña!

¡Valoramos mucho que te hayas tomado el tiempo de compartir tu opinión! ¡Por eso recibes de nuestra parte!