Rotterdam Centrum, Weena 690

Kantoorruimte huren aan de Weena in Rotterdam (Centrum)

Wil je graag een flexibele kantoorruimte huren op een top locatie in Rotterdam? Neem dan een kijkje aan de Weena. Je huurt hier een kantoorruimte in het bruisende centrum van Rotterdam. Niet alleen de kantoren zien er goed uit, het gehele kantoorpand is voorzien van goede services en faciliteiten. Daarnaast huur je hier ook op toplocatie met prachtig uitzicht over Rotterdam, de beschikbare kantoorruimten zijn namelijk gevestigd op de 16e verdieping.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorkamers beschikbaar voor de verhuur. Je huurt hier een kantoorunit op de 16e verdieping, dit zorgt er voor dat je prachtig uitzicht hebt over Rotterdam. De kantoorruimten worden full-service opgeleverd, dat houdt in dat jullie organisatie nergens meer achteraan hoeft! Je kunt de kantoorruimte zo betreden. De kantoorkamers zijn te huur vanaf 18 m2, geschikt voor 2 personen, en kan oplopen tot 10 personen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Vergaderruimte en 24/7 toegankelijk

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Weena in Rotterdam Centrum, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige luxe. Zo is er bij binnenkomst in de centrale hal altijd vriendelijk ontvangst voor je gasten, waar je vervolgens mee kunt vergaderen in de aanwezige meetingrooms. Wat ook ideaal is, is dat jij je eigen werktijd mag bepalen. Of je nu graag in de avonduren werkt of in de weekenden de laatste werkzaamheden afrond, het is allemaal mogelijk door de 24/7 toegankelijkheid.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorpand is perfect wanneer jij je wilt mengen tussen het Rotterdamse bedrijfsleven. De Weena bevindt zich namelijk aan de bekendste kantoorboulevard in Rotterdam. Deze locatie is daarnaast ook goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Het NS station Rotterdam Centraal Station zit recht tegenover het kantoorgebouw en verschillende rijkswegen zoals de A20, A13 en A15 liggen op een korte rijafstand.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Weena in Rotterdam Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Weena in Rotterdam Centrum? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog vragen die je graag eerst beantwoord hebt? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij bij SKEPP helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte in Rotterdam Centrum.

Crea tu propio diseño URBAN con Officeplanner en Weena en Rotterdam Centrum

Officeplanner es un paquete de muebles de diseño inspirador y se caracteriza por un alto grado de flexibilidad ya que el mobiliario no está fijo a las paredes, el piso o techo. Esto quiere decir que es fácil de mover o cambiar. El paquete está disponible en 2 versiones: URBAN Escandinavo y URBAN Industrial. Crea también tu propia ubicación URBAN en Weena en Rotterdam Centrum.

  1. Escoge el espacio de oficina
  2. Amuebla el espacio de oficina
  3. Recibe una oferta de alquileres sin compromisos
Weena 690 Weena 690 Rotterdam Centrum ¡Excelente Ubicación!

¿Quieres valorar esta oficina? ¡Da tu opinión a continuación!

Valoración:

¡Gracias por la reseña!

¡Valoramos mucho que te hayas tomado el tiempo de compartir tu opinión! ¡Por eso recibes de nuestra parte!