Louer un espace de bureau à Den Bosch

Ville ou quartier
Quoi Tous les types de bureaux
Qui personnes
1 personnepersonnes
200 personnes
Surface Métrage (m2)
1 m2
moy. m2
15000 m2
Prix par mois Prix par mois
0,-
moy. €
100000,-
L'emplacement
Immeuble
Commodité
20 de 20 bureaux à à proximité de Den Bosch
  • 1
Trier par:
Quick View

Pettelaarpark 10

Den Bosch

Espaces de bureau a.p.d. € 4.000 p.m.
Afficher
Quick View

Van Veldekekade 5

Den Bosch

Bureaux fermés a.p.d. € 800 p.m.
Afficher
Quick View

Europalaan 4

Den Bosch

Bureaux fermés a.p.d. € 575 p.m.
Espaces de bureau a.p.d. € 1.052 p.m.
Afficher
Quick View

Reitscheweg 45-57

Den Bosch

Espaces de bureau a.p.d. € 6.000 p.m.
Afficher
Quick View

Pettelaarpark 84

Den Bosch

Bureaux fermés a.p.d. € 229 p.m.
Afficher
Quick View

Stationsplein 91

Den Bosch

Bureaux fermés a.p.d. € 481 p.m.
Afficher
Quick View

Amerikastraat 3

Den Bosch

Bureaux fermés a.p.d. € 689 p.m.
Afficher
Quick View

Pettelaarpark 110-119

Den Bosch

Espaces de bureau a.p.d. € 3.114 p.m.
Afficher
Quick View

Europalaan 6

Den Bosch

Bureaux fermés a.p.d. € 845 p.m.
Espaces de bureau a.p.d. € 2.150 p.m.
Afficher
Quick View

Het Wielsem 10

Den Bosch

Bureaux fermés a.p.d. € 433 p.m.
Afficher
Quick View

Hambakenwetering 5

Den Bosch

Espaces de bureau a.p.d. € 2.450 p.m.
Afficher

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

  • 1
Vous n'avez pas trouvé ce que vous cherchez? Laissez-nous vous aider dans votre recherche!
  • Gratuit et sans engagement
  • Réponse dans une heure
  • Aide personnelle
  • Avis des clients 9.2/10
Hugo
Hugo
Consultant immobilier
SKEPP s'occupe des entreprises qui préfèrent utiliser un comparateur gratuit au lieu d'un agent immobilier trop cher dédié à la location.

Louer un bureau à Den Bosch?

Kantoorruimte huren in Den Bosch? Den Bosch is met haar vele bezienswaardigheden een aantrekkelijke stad om een kantoorruimte te huren. Zo kun je er tijdens de pauze even een wandeling maken of na werk een borrel drinken in de gezellige wijk Uilenburg in Den Bosch. Daarnaast zijn er ook genoeg plekken waar je een zakenrelatie mee naar toe kan nemen. Maak een rondvaart op de Binnendieze of neem een kijkje in de Sint Janskathedraal. Maar welk deel van Den Bosch is nou geschikt om jou bedrijf te huisvesten en jouw perfecte kantoorruimte te vinden?

Vind de juiste kantoorlocatie in Den Bosch

Bij SKEPP vergelijkt u eenvoudig werkplekken en kantoorruimte in Den Bosch. Filter op huurprijs, beoordeling en uitstraling. U ontvang een gericht huurvoorstel en een slim huurcontract. Zoek uw ideale werkplek of kantoorruimte in Den Bosch. Of neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, dit is gratis en vrijblijvend advies!

Er zijn vele stappen te nemen wanneer u op zoek bent naar kantoorruimte. SKEPP helpt u daar graag bij. Het belangrijkste is om de juiste locatie te kiezen, waarbij u nu eigenlijk al heeft gekozen voor een locatie in Den Bosch. Echter, het is goed om na te denken waar in Den Bosch u kantoorruimte wilt huren. Kiest u voor een centrum locatie, snelweglocatie of een locatie die goed te bereiken is per OV? Veel hangt af van hoe u en uw medewerkers naar kantoor reizen. Dan kies je het juiste kantoortype die precies bij jouw bedrijf past, (1) een werkplek, (2) een kantoorkamer of (3) een grotere kantoorruimte op maat. Kent u niet exact de verschillen? Geen nood, vraag dan gewoon informatie aan bij SKEPP. Wij helpen je graag!

Vind de juiste kantoorruimte in Den Bosch

U weet inmiddels welke locatie het beste bij u of uw onderneming past. Ook weet u of u een werkplek, kantoorkamer of grote kantoorruimte op maat nodig heeft. Nu gaat u nadenken over de flexibiliteit, de huurprijs, de benodigde voorzieningen en services. Hoe belangrijk is een vergaderruimte voor jouw bedrijf? Wil je graag dat er een pantry bij zit en dat er elke dag lunch wordt gemaakt? Of is een automaat met koffie en thee genoeg? Misschien wil je graag dat er een receptioniste aanwezig is die jou telefoon kan beantwoorden en de post kan verwerken. Daarnaast moet je je afvragen of je meubilair nodig hebt of niet. Al deze aspecten spreekt u door met de vastgoedconsultants van SKEPP, dit is gratis en geheel vrijblijvend. Wij pakken uw zoekvraag verder op en benaderen diverse locaties. U ontvangt vervolgens meer informatie en een uitnodiging voor een kop koffie en een rondleiding. Zo vinden we samen de juiste kantoorruimte voor u in Den Bosch.

Wordt u onze volgende tevreden huurder in Den Bosch?

Zoals u weet helpt SKEPP u als huurkandidaat voor kantoorruimte, gratis en vrijblijvend. U betaalt ons niet, maar wie dan wel? Wij hebben hierover afspraken met alle vestigingen die op onze website vermeld staan. Bij succes krijgen wij betaald, kortom wij hebben er net zoveel belang bij als u, om geschikte kantoorruimte te vinden voor u. Dus, laten we samen op zoek gaan naar een supergaaf kantoor voor u in Den Bosch. SKEPP is thuis op kantoor.

Bekijk ook ons kantooraanbod in Eindhoven en onze kantoorruimten in Oss.

Lire la suite
Affichage de la carte