Amsterdam Riekerpolder, Johan Huizingalaan 400

Kantoorruimte huren aan de Johan Huizingalaan in Amsterdam (Riekerpolder)

In 1990 opende dit kantoorgebouw aan de JOhan Huizingalaan in Amsterdam Riekerpolder voor het eerst zijn deuren en in de zomer van 2017 gebeurt dit opnieuw. Na een periode van bouwen en klussen is dit kantoorpand omgetoverd tot een modern kantoorconcept met werkplekken en kantoorruimten die de nieuwe thuisbasis gaan vormen voor diverse start-ups en coöperaties. Met een ligging in de buurt Sloten en Riekerpolder te Amsterdam Nieuw-West, bevindt het kantoorpand zich in een bruisende omgeving, niet te ver vanaf het centrum.

Huurprijzen

Dit kantoorpand, gelegen in stadsdeel Riekerpolder, beschikt over 12.000 m2. Je huurt in dit kantoorpand een flexwerkplek, vaste werkplek of een eigen kantoorruimte, alles is mogelijk! Huur je eigen vaste werkplek op deze locatie voor €175,- per maand. Flexibel huren? Ook dat is mogelijk in dit kantoorpand. Je huurt namelijk al een flexplek vanaf 12 dagen per maand. De metrages van de kantoorruimten beginnen bij 20 m2 en lopen op tot circa 1100 m2. Een kantoorruimte van 20 m2 huur je hier al vanaf slechts €700,- per maand. Door het uiteenlopende aanbod aan kantoorruimten is dit kantoorpand een ideale huisvesting voor zowel start-ups als grotere ondernemingen.

Een bedrijfsrestaurant, inpandige gym en een groot parkeerterrein

Wanneer je besluit een werkplek of kantoorruimte te huren in dit kantoorgebouw aan de Johan Huizingalaan in Amsterdam Riekerpolder kun je gebruik maken van de diverse voorzieningen die hier worden aangeboden. Ontspan even in de inpandige gym tussen de vergaderingen door en geniet van een heerlijke kop koffie of verse lunch in het bedrijfsrestaurant. Maar ook vergaderruimten, parkeerplaatsen, een pantry en een receptie zijn aanwezig in dit full-service kantoorgebouw.

Locatie en bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer is dit kantoorgebouw eenvoudig en snel te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte ligt een paar meter verderop, waarmee je een goede verbinding hebt richting treinstation Lelylaan. Ga je liever met de auto naar het werk? Vanaf de snelwegen A4 en A10 rijd je binnen 5 minuten de parkeerplaats van het kantoorgebouw in.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Johan Huizingalaan in Amsterdam Riekerpolder?

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte of werkplek aan de Johan Huizingalaan in Amsterdam Riekerpolder? Neem dan een kijkje in dit kantoorpand. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en de diverse voorzieningen en services die dit kantoorpand te bieden heeft. Hoe? Plan gratis en vrijblijvend een rondleiding in via het formulier of bel onze vastgoedconsultants.

Créez votre propre aménagement URBAN à Johan Huizingalaan à Amsterdam Riekerpolder en utilisant Officeplanner

Officeplanner est un kit d'aménagement design inspirant et se caractérise par son haut degré de flexibilité, car le mobilier n'est pas fixé ou pour usage en permanence et donc toujours facile à déplacer. Deux versions sont disponibles: URBAN Scandinavian et URBAN Industrial. Créez votre espace URBAN à Johan Huizingalaan à Amsterdam Riekerpolder.

  1. Sélectionnez un espace de bureau
  2. Aménagez votre espace de bureau
  3. Recevez votre offre de location sans engagement
Johan Huizingalaan 400 Johan Huizingalaan 400 Amsterdam Riekerpolder Emplacement de premier choix!

Visualiseur 3D Johan Huizingalaan

1 avis Johan Huizingalaan

Ruim, origineel en toegankelijk

Évaluer ce bureau? Donnez votre avis ci-dessous!

Note:

Merci pour votre évaluation!

Nous apprécions énormément que vous ayez pris le temps de partager votre opinion avec d'autres! Voilà pourquoi vous aurez de nous!