Amsterdam West, Nieuwpoortkade 2a

  • Bureau

  • Internet

  • Lieu de réunion

  • Inscription au Registre du Commerce

  • Adresse postale

  • Cuisine

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de Nieuwpoortkade in Amsterdam (West)

Zoek jij een geschikte kantoorruimte aan de Nieuwepoortkade in Amsterdam West? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het Da Vinci Bedrijvenhuis huisvest 140 huurders, waaronder kunstenaars, ambachtslieden, grafisch ontwerpen, fotografen, architecten en andere creatieve professionals. Het kantoorgebouw is gelegen op een makkelijk bereikbare locatie, met zowel de auto als met het openbaar vervoer bereik jij snel jouw werkplek. Benieuwd naar wat de beschikbare kantoorruimte jou allemaal te bieden heeft? Plan dan snel een rondleiding in ontdek en het snel!

Huurprijzen

Op dit moment is er een grote kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 71 m2. Door middel van de toegevoegde plattegrond, kun je exact zien hoe de kantoorruimte is ingedeeld. De kantoorunit wordt gemeubileerd opgeleverd met 6 fijne werkplekken. De werkplekken zijn voorzien van een comfortabel bureau en nieuwe 24-uur bureaustoelen. Voor deze kantoorkamer betaal je een maandelijks bedrag van €1300,-, dit bedrag is inclusief alle bijkomende servicekosten.

24/7 toegankelijk, een pantry en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Nieuwpoortkade in Amsterdam West, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten in het kantoorgebouw. Zo kun je zelf bepalen wanneer je gebruikt maakt van jouw kantoorruimte, 24/7! Dus bijvoorbeeld in de avonduren langer door of in het weekend de laatste werkzaamheden afronden. In de kantoorunit is ook een pantry aanwezig. Een handige plek waar je een lekker kopje koffie/thee kunt zetten voor jezelf en jouw collega’s.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is zoals eerder aangegeven op een gunstige locatie gevestigd. Met de auto reis je binnen enkele minuten vanaf je werkplek naar verschillende rijkswegen zoals de A10, A5 en A8. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte ligt op een korte loopafstand van 4 minuten. Deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation Amsterdam Sloterdijk.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Nieuwpoortkade in Amsterdam West?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Nieuwpoortkade in Amsterdam West? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jouw gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog vragen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte in Amsterdam.

Créez votre propre aménagement URBAN à Nieuwpoortkade à Amsterdam West en utilisant Officeplanner

Officeplanner est un kit d'aménagement design inspirant et se caractérise par son haut degré de flexibilité, car le mobilier n'est pas fixé ou pour usage en permanence et donc toujours facile à déplacer. Deux versions sont disponibles: URBAN Scandinavian et URBAN Industrial. Créez votre espace URBAN à Nieuwpoortkade à Amsterdam West.

  1. Sélectionnez un espace de bureau
  2. Aménagez votre espace de bureau
  3. Recevez votre offre de location sans engagement
Nieuwpoortkade 2a Nieuwpoortkade 2a Amsterdam West Emplacement de premier choix!

1 avis Nieuwpoortkade

Een mooie lichte ruimte op een gunstige locatie in West!

Évaluer ce bureau? Donnez votre avis ci-dessous!

Note:

Merci pour votre évaluation!

Nous apprécions énormément que vous ayez pris le temps de partager votre opinion avec d'autres! Voilà pourquoi vous aurez de nous!