Super offre

Apeldoorn, Roggestraat 111

7311 CC Apeldoorn

5 (4)
 • Bureau

 • Internet

 • Café/thé

 • Lieu de réunion

 • Inscription au Registre du Commerce

 • Adresse postale

 • Cuisine

 • Parking

 • Imprimer

Kantoorruimte huren aan de Roggestraat (Centrum)

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in het centrum van Apeldoorn? Dan is het verstandig om eens een kijkje te gaan nemen in dit moderne kantoorgebouw aan de Roggestraat. Dit kantoorgebouw is gebouwd in 2001 en heeft een totale oppervlakte van ruim 5500 m2. Het pand beschikt over huurders uit verschillende branches, bijvoorbeeld: werving & selectie bureaus, IT-bedrijven, marketingbedrijven maar ook een fysiotherapeut. Een breed scala aan huurders. Je huurt hier bij een tof kantoorconcept met diverse faciliteiten en meerdere luxe services. Een plek waar jij en je werknemers zich absoluut thuis zullen voelen!

Huurprijzen, kantoor Roggestraat, Apeldoorn

Dit onlangs volledig gerenoveerde kantoorgebouw biedt voor iedere onderneming een geschikte plek om te werken. Je kunt hier bijvoorbeeld een werkplek huren, ideaal voor zzp'ers maar ook kantoorkamers van 23 m2 tot 100 m2 voor middelgrote ondernemingen. Voor een kantoorkamer met 3 werkplekken betaal je slechts €250,- per persoon per maand. Hoe meer werkplekken je huurt, hoe lager de prijs per werkplek. Eerlijke deal, toch? Behoefte aan een groter kantoor? Huur dan een kantoorruimte op maat (>100 m2) in dit moderne en eigentijdse kantoorgebouw te Apeldoorn! Een kantoorruimte voor 10 personen is al te huur vanaf slechts €2000,- per maand! Let op: huur bij ons kantoorruimte in dit kantoorpand en maak kans op 3 maanden huurvrij! Wanneer je exclusief bij ons een kantoorruimte huurt voor een huurtermijn van 1 jaar, dan krijgt u de eerste 3 maanden huurvrij! Waar wacht je nog op?

ACTIE: teken je huurcontract en ontvang de resterende maanden van 2017 huurvrij. Je begint dus pas met het betalen van huur vanaf januari 2018!

Roggestraat: receptionele ondersteuning, verse lunch en voldoende parkeerruimte

Maak je over het serviceniveau en de aanwezige voorzieningen geen zorgen! De receptionisten ondersteunen je met secretariële werkzaamheden en iedere dag staat er verse lunch klaar in het bedrijfsrestaurant. Twee voorbeelden van de luxe binnen dit kantoor. Daarnaast zijn er meerdere lounges, een sociaal hart, pantry’s en is er zelfs een douche aanwezig. Wanneer je in dit full-service kantoorpand een werkplek of kantoorruimte huurt, kun je gratis gebruik maken van het sociale hart, de koffiebar en de meeting rooms. Naast het kantoorgebouw bevindt zich een parkeergarage met 700 (!) parkeerplaatsen waar huurders van dit kantoorpand de auto kunnen parkeren. Leuke bijkomstigheid: wanneer je een werkplek of kantoorruimte huurt in dit kantoorpand kun je gebruik maken van een app om bijvoorbeeld vergaderruimten te reserveren.

Locatie en bereikbaarheid, Roggestraat, Apeldoorn

Met een ligging in het centrum van Apeldoorn bevindt het kantoorpand zich in een bruisende en gezellige omgeving. Vanaf het kantoorpand loop je zo de winkelstraten van Apeldoorn in vol met winkels, restaurants en terrasjes. Door de ligging in het centrum is het kantoorpand ook nog eens uitstekend bereikbaar. Er liggen meerdere bushaltes in de buurt en NS-station Apeldoorn ligt op een kwartiertje lopen. Uiteraard is het ook mogelijk om per lijnbus van of naar het treinstation te reizen. Daarnaast zijn de snelwegen A1 en A50 in ruim 10 minuten te bereiken met eigen vervoer.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Roggestraat in Apeldoorn?

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit kantoorpand en wil je wel eens een kijkje nemen? Plan dan direct een rondleiding in voor dit kantoorpand in het centrum van Apeldoorn. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Créez votre propre aménagement URBAN à Roggestraat à Apeldoorn en utilisant Officeplanner

Officeplanner est un kit d'aménagement design inspirant et se caractérise par son haut degré de flexibilité, car le mobilier n'est pas fixé ou pour usage en permanence et donc toujours facile à déplacer. Deux versions sont disponibles: URBAN Scandinavian et URBAN Industrial. Créez votre espace URBAN à Roggestraat à Apeldoorn.

 1. Sélectionnez un espace de bureau
 2. Aménagez votre espace de bureau
 3. Recevez votre offre de location sans engagement
Huur toffe kantoorruimte in het centrum van Apeldoorn! Roggestraat 111 Apeldoorn Emplacement de premier choix!

4 avis Roggestraat

Vet zeg!!

Dit pand en de kantoorruimtes voldoen echt aan álle verwachtingen, helemaal super!

Wat een hip concept is hier opgezet!

Hier zouden meerdere kantoorpanden een voorbeeld aan kunnen nemen. Erg aantrekkelijk om hier een werkplek of kantoorruimte te huren.

De eerste woorden die bij mij opkomen bij het zien van dit pand zijn; modern, strak, warm, representatief! Ik ben onder de indruk, wauw!

Évaluer ce bureau? Donnez votre avis ci-dessous!

Note:

Merci pour votre évaluation!

Nous apprécions énormément que vous ayez pris le temps de partager votre opinion avec d'autres! Voilà pourquoi vous aurez de nous!