Hoofddorp, De Fruittuinen 6

2132 NZ Hoofddorp

Kantoorruimte huren aan De Fruittuinen in Hoofddorp

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte aan De Fruittuinen in Hoofddorp, maar heb je nog niet de geschikte kantoorunit kunnen vinden? Neem dan een kijkje in dit kantoorpand. Het kantoorgebouw is voorzien van goede faciliteiten zoals vergaderruimten en 24/7 toegankelijk en daarnaast gelegen op een goed bereikbare locatie. Het kantoorpand is gebouwd in het jaar 2000 in het bruisende centrum van Hoofddorp. Is dit een geschikte locatie voor jouw onderneming? Neem dan snel een kijkje.

Huurprijzen

Wanneer je een kantoorruimte huurt op deze locatie, huur je een full service kantoor. De kantoorruimten zijn ingericht met werkplekken voor 1 tot en met 7 personen. Elke werkplek is voorzien van een fijn bureau, comfortabele bureaustoel en opbergruimte. Voor een 2-persoonskantoor betaal je een maandelijks bedrag van €560,-. Ben je op zoek naar een kantoorkamer voor 4 personen? Dan betaal je €900,- per maand. De prijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten, denk hierbij aan; gas, water, licht en algemene schoonmaak. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Een pantry en parkeergelegenheid

Een kantoorruimte huren aan de Fruittuinen in Hoofddorp brengt vele voordelen met zicht mee, je maakt namelijk naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige voorzieningen. Bijvoorbeeld de pantry is een handige faciliteit in het kantoorgebouw, deze pantry is voorzien van een koelkast, vaatwasser, koffieapparaat en waterkoker. Reis je met de auto naar je werkplek? Door de grote nabijgelegen parkeerplaats, parkeer jij altijd snel en dichtbij je auto bij het kantoorpand.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gelegen op is gelegen in het centrum van Hoofddorp. Deze locatie is goed bereikbaar vanuit verschillende uitvalswegen zoals Amsterdam, Hoofddorp, Schiphol, Heemstede en Haarlem. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? In de nabije omgeving stap je op in de snelbus en ben je binnen enkele minuten op het station.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Fruittuinen in Hoofddorp?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Fruittuinen in Hoofddorp? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Zijn er nog wat onduidelijkheden of heb je hulp nodig bij het inplannen van een rondleiding? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Fruittuinen in Hoofddorp.

Créez votre propre aménagement URBAN à De Fruittuinen à Hoofddorp en utilisant Officeplanner

Officeplanner est un kit d'aménagement design inspirant et se caractérise par son haut degré de flexibilité, car le mobilier n'est pas fixé ou pour usage en permanence et donc toujours facile à déplacer. Deux versions sont disponibles: URBAN Scandinavian et URBAN Industrial. Créez votre espace URBAN à De Fruittuinen à Hoofddorp.

  1. Sélectionnez un espace de bureau
  2. Aménagez votre espace de bureau
  3. Recevez votre offre de location sans engagement
De Fruittuinen 6 De Fruittuinen 6 Hoofddorp Emplacement de premier choix!

Évaluer ce bureau? Donnez votre avis ci-dessous!

Note:

Merci pour votre évaluation!

Nous apprécions énormément que vous ayez pris le temps de partager votre opinion avec d'autres! Voilà pourquoi vous aurez de nous!