Amsterdam Centrum, Warmoesstraat 155

1012JC Amsterdam Centrum

4 (9)

Kantoorruimte huren aan de Warmoesstraat in Amsterdam (Centrum)

Kantoorruimte te huur op een echte toplocatie in Amsterdam Centrum, aan de Warmoesstraat in de buurt Burgwallen-Oude Zijde. Het voormalige Koopmanshuis uit 1651 heeft door de eeuwen heen allerlei functies gehad en fungeert nu als flexible office space center. Ondertussen hebben al meerdere huurders uit de creatief zakelijke dienstverlening hun plekje gevonden. In de straat zitten talloze koffiebars en gezellige lunchtentjes. Binnen in het kantoorpand kun je in alle rust werken in lichte authentieke kantoorkamers die veelal een eigen pantry en WC hebben.

Huurprijzen

Het kantoorgebouw kent een totaal perceeloppervlakte van 270 m2. Regelmatig zijn er in dit kantoorpand kantoorkamers beschikbaar, variërend tussen de 27 m2 en 95 m2. De huurprijzen zijn inclusief alle bijkomende services en faciliteiten, zoals energie, schoonmaak en het gebruik maken van de vergaderruimte. Er is een minimale huurtermijn van 1 jaar aan verbonden met een opzegtermijn van 3 maanden. Houd onze website goed in de gaten en vraag onze vastgoedconsultants naar de mogelijkheden.

Een pantry en 24/7 toegang

In dit kantoorgebouw aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum is een pantry aanwezig, hier kun je snel en gemakkelijk je lunch bereiden. Daarnaast heb jij als huurder altijd 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte. Maar dit is niet alles! Alle kantoorkamers zijn voorzien van een eigen toilet en douche. Daarnaast bevindt zich in hetzelfde pand een kapper en espressobar. Het servicelevel ligt dus erg hoog.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is het beste te bereiken met het openbaar vervoer. Amsterdam Centraal Station is nog geen kilometer verwijderd van dit kantoorgebouw. Vanaf hier zijn diverse verbindingen mogelijk naar bushalte Amsterdam, Dam. Deze bushalte ligt op slechts 200 meter van het kantoorpand. Voor de welbekende 'VrijMiBo' kun je terecht bij Belushi’s Amsterdam, een gezellige bar dat 300 meter verderop ligt.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum?

Wil jij graag deze kantoorruimte van 50 m2 huren aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum? Neem dan snel een kijkje. Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Warmoesstraat.

Créez votre propre aménagement URBAN à Warmoesstraat à Amsterdam Centrum en utilisant Officeplanner

Officeplanner est un kit d'aménagement design inspirant et se caractérise par son haut degré de flexibilité, car le mobilier n'est pas fixé ou pour usage en permanence et donc toujours facile à déplacer. Deux versions sont disponibles: URBAN Scandinavian et URBAN Industrial. Créez votre espace URBAN à Warmoesstraat à Amsterdam Centrum.

  1. Sélectionnez un espace de bureau
  2. Aménagez votre espace de bureau
  3. Recevez votre offre de location sans engagement
Warmoesstraat 155 Warmoesstraat 155 Amsterdam Centrum Emplacement de premier choix!

Visualiseur 3D Warmoesstraat

9 avis Warmoesstraat

Kantoor ziet er keurig uit en is voorzien van alle gemakken.

Echter zijn er wel weinig afgesloten ruimtes, vooral met bel afspraken kan dit soms lastig zijn.

Ik woon zelf in het centrum van Amsterdam en zoek een werkplek om rustig te kunnen werken.

Dit kantoor is op fietsafstand, creëert een rustige werkomgeving en ziet er netjes uit.Een uitstekende optie!

Perfecte kantoorruimte te huur.

Mooie authentieke elementen die zorgen voor veel uitstraling! Goede voorzieningen zoals de schoonmaak en 24/7 toegang.

Top locatie, top stad en top kantoorruimte!

In een woord: super!

Er zijn veel mogelijkheden binnen dit kantoorpand.

de perfecte locatie om een kantoorruimte te huren

Ondanks dat het kantoorpand zich in het centrum bevind, valt me de prijs niet tegen.

Een betere locatie in Amsterdam ga je niet vinden

Goed te bereiken en een gemoedelijk plekje om te werken

Évaluer ce bureau? Donnez votre avis ci-dessous!

Note:

Merci pour votre évaluation!

Nous apprécions énormément que vous ayez pris le temps de partager votre opinion avec d'autres! Voilà pourquoi vous aurez de nous!