Location de bureau à Bodegraven à l’adresse Tolnasingel 1 - 3

Équipements
 • Traitement du courrier
 • Répondeur téléphonique
 • Climatisation
 • Ascenseur
 • WiFi gratuit
 • Parking disponible
 • Espaces de travail flexibles
 • Adresse postale
 • Stationnement pour vélos
 • Café/thé
 • Imprimer
 • Accessible en fauteuil roulant
 • Lieu de rencontre
 • Lieux de réunion
 • Accueil
 • Cuisine équipée
 • Réseau Internet sécurisé
 • service déjeuner
 • Accès 24/7
Accessibilité
Louer à cette adresse ?

Voici les disponibilités actuelles à l’adresse Tolnasingel 1 - 3 à Bodegraven

Disponibilité mise à jour:
bureaux fermés disponibles
 • Bureau fermé

  Espace: 6 Personnes
  Loyer: 1 059 € 900 € p.m. tout compris
  Recevoir des informations sur la location
 • Bureau fermé

  Espace: 8 Personnes
  Loyer: 1 235 € 1 050 € p.m. tout compris
  Recevoir des informations sur la location
De combien de m2 ai-je besoin pour une location de bureau ?

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
A propos de ce bureau

Kantoorruimte huren aan de Tolnasingel in Bodegraven

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Tolnasingel in Bodegraven? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorpand. Het kantoorgebouw bestaat uit 2 naast elkaar gelegen panden, deze zijn gebouwd in het jaar 2000. Het kantoorpand heeft een hele make-over gekregen en is sinds dien een plek geworden waar je kunt werken, vergaderen en gezellig lunchen.  Niet alleen de services en voorzieningen zorgen er voor dat deze locatie erg aantrekkelijk is, ook de flexibele huurcontracten spelen hier een grote rol in.

Huurprijzen

Op deze locatie zijn er nog meerdere kantoorruimten beschikbaar. De kantoorkamers starten vanaf 27 m2 en lopen op tot en met kantoorunits van 79 m2. Tussen deze 2 metrages in zijn er vele mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een kantoorruimte van 37 m2 huren voor een maandelijks bedrag van €370,-. Of huur je liever wat ruimer? Er is zijn ook kantoorruimten beschikbaar van 65 m2 voor €650,- in de maand. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief servicekosten en gekoppeld aan een flexibel huurcontract. Op zoek naar grotere metrages? Deelverhuur is ook mogelijk op deze locatie. Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Een bedrijfsrestaurant, fitnessruimte en een receptie

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Tolnasingel in Bodegraven zijn er vele services en faciliteiten waar je naast je kantoorruimte gebruik van kunt maken. Zo is er een groot bedrijfsrestaurant aanwezig waar je elke dag terecht kunt voor een verse maaltijd. Bang dat je hier te veel gebruik van maakt en de kilo’s al ziet groeien? Geen probleem! Maak gebruik van de aanwezige fitnessruimte, makkelijk en dichtbij! Bij binnenkomst tref je in de centrale entree een bemande receptie, zij kunnen je ondersteunen in verschillende taken zoals binnenkomende telefonie en het verwerken van de post. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg gunstige ligging aan de A12 in Bodegraven, dit houdt in dat het erg makkelijk bereikbaar is met de auto. Naast het kantoorpand is een groot parkeerterrein waar jij vervolgens je auto kunt parkeren. Ook met het openbaar vervoer is het mogelijk om jouw werkplek te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is namelijk op een korte loopafstand van 6 minuten gelegen, deze lijn heeft vervolgens een handige aansluiting op het treinstation van Bodegraven.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Tolnasingel in Bodegraven?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Tolnasingel in Bodegraven? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, zo kun je het met eigen ogen bekijken en beleven. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Tolnasingel. 


Avis

Lisez ce que les autres pensent de cette adresse

Pour le moment il n’y a aucun avis relative à cet immeuble de bureaux. Êtes-vous le premier à laisser un avis ?

Note:
Merci pour votre évaluation !

Nous apprécions énormément que vous ayez pris le temps de partager votre opinion avec d'autres ! Voilà pourquoi vous aurez de nous !

Aménagement de bureau avec Officeplanner

Faites parvenir votre demande pour obtenir une proposition d’aménagement sur mesure gratuite en fonction d’une location de bureau à l’adresse suivante Tolnasingel 1 - 3

En utilisant Officeplanner vous pouvez choisir entre la location, la location avec option d’achat et l’achat définitif pour obtenir un kit d’aménagement design adapté à vos souhaits et à vos besoins pour aménager votre espace de bureau. Votre nouvel aménagement sera sur place et prêt à l’emploi dans un délai d’une semaine.


Savoir davantage sur Officeplanner
Commandez sur notre magasin en ligne
Geen verplichtingen