Location de bureau à Leiden à l’adresse Pompoenweg 3 - 15

5 (1 avis)
Équipements
 • Traitement du courrier
 • Répondeur téléphonique
 • Ascenseur
 • Climatisation
 • WiFi gratuit
 • Parking disponible
 • Espaces de travail flexibles
 • Adresse postale
 • Café/thé
 • Imprimer
 • Accessible en fauteuil roulant
 • Lieu de rencontre
 • Casier/coffre-fort
 • Lieux de réunion
 • Accueil
 • Réseau Internet sécurisé
 • Cuisine équipée
 • Accès 24/7
Accessibilité
Louer à cette adresse ?

Voici les disponibilités actuelles à l’adresse Pompoenweg 3 - 15 à Leiden

Disponibilité mise à jour:
bureaux fermés disponibles
 • Bureau fermé

  Espace: 3 Personnes
  Loyer: 510 € p.m. tout compris
  Recevoir des informations sur la location
espaces de bureau disponibles
 • Espace de bureau

  Espace: 8 Personnes
  Loyer: 1 682 € 1 430 € p.m. tout compris
  Recevoir des informations sur la location
De combien de m2 ai-je besoin pour une location de bureau ?

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
A propos de ce bureau

Kantoorruimte huren aan de Pompoenweg in Leiden?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Pompoenweg in Leiden? Stop dan met zoeken en neem een kijkje in dit representatieve kantoorpand. De locatie zal voor vele Leidenaren bekendstaan als het voormalige veilingterrein, vandaar ook de straatnamen die aansluiten op de groente en fruitveiling die hier tot de jaren 80 heeft plaatsgevonden. Het kantoorpand heeft een moderne uitstraling en beschikt over een hoog servicelevel.

Huurprijzen

Er zijn op dit moment nog meerdere kantoorruimten beschikbaar, de oppervlakten liggen tussen de 30 m2 en 62 m2. Zo betaal je voor de kantoorunits van 30 m2 een maandelijks bedrag van €870,-. De daar op volgende kantoorruimte heeft een oppervlakte van 41 m2, te huur voor €515,- in de maand. De op dit moment grootste beschikbare kantoorkamer heeft een oppervlakte van 62 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €1650,-. Zijn deze oppervlakten te klein voor jou onderneming? Geen probleem! Deelverhuur is ook mogelijk op deze locatie, neem contact op en vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Een receptie, dakterras en pantry

Bij binnenkomst in de royale entree aan de Pompoenweg in Leiden, tref je een bemande receptie aan. Zij kunnen jullie ondersteunen in verschillende werkzaamheden zoals binnenkomende telefonie en het verwerken van de post. Een bijkomend voordeel is het dakterras, een heerlijk plekje waar je tijdens de lunch met een lekkere lunch kunt genieten. Op elke verdieping in het kantoorgebouw is ook een pantry aanwezig, een handige plek om een kopje koffie of thee te zetten en een lunch voor te bereiden. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg gunstige ligging in Leiden, het is namelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Zo zijn er verschillende op- en afritten van de snelwegen binnen een korte rijafstand te bereiken. De A4, A44 en A12 liggen op een korte rijafstand van slechts 10 minuten. De auto kun je vervolgens parkeren in de grote parkeergarage, deze is onder het complex gelegen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Pompoenweg in Leiden?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Pompoenweg in Leiden? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij het inplannen van een rondleiding, gratis en geheel vrijblijvend. SKEPP helpt jou in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Pompoenweg.  


Avis

Lisez ce que les autres pensent de cette adresse

M

Heerlijke koffie, die je vervolgens kunt nuttigen op het terras ;)

Note:
Merci pour votre évaluation !

Nous apprécions énormément que vous ayez pris le temps de partager votre opinion avec d'autres ! Voilà pourquoi vous aurez de nous !

Aménagement de bureau avec Officeplanner

Faites parvenir votre demande pour obtenir une proposition d’aménagement sur mesure gratuite en fonction d’une location de bureau à l’adresse suivante Pompoenweg 3 - 15

En utilisant Officeplanner vous pouvez choisir entre la location, la location avec option d’achat et l’achat définitif pour obtenir un kit d’aménagement design adapté à vos souhaits et à vos besoins pour aménager votre espace de bureau. Votre nouvel aménagement sera sur place et prêt à l’emploi dans un délai d’une semaine.


Savoir davantage sur Officeplanner
Commandez sur notre magasin en ligne
Geen verplichtingen