Design

Nicht ganz unwichtig, wenn du ein Büro mietest: Die Einrichtung deines Bürogebäudes. Gefällt dir der industrielle oder im Speziellen der Skandinavische Stil? Und wählst du dabei viel Grün mit Pflanzen oder formt Effizienz die Basis deiner Büroeinrichtung? Alles Fragen, die du dir beim Einrichten deines Büros selber stellst. Fragen, die wir mit den Artikeln in dieser Kategorie helfen zu beantworten.


Ein geeignetes Büro zu finden ist Punkt 1, der nächste Schritt ist, deinen Büroraum auf eine stimmungsvolle und passende Weise einzurichten. Tipp von SKEPP: Entscheide dich für ein URBAN- oder CITY-Büro. Beide Stile sind Bestandteile unseres vorgefertigten Einrichtungskonzepts Officeplanner. Wie musst du dir dieses vorstellen? Als Activity based Working in einer modernen Büroumgebung. Lass dich inspirieren, probier Neues und kreiere die Büroeinrichtung, die am besten zu deinem Unternehmen passt.

Kantoorinrichting

Ga voor een open kantoorinrichting voor jouw kantoor

Lijkt jou een open inrichting van de kantoorruimte wel wat, maar weet je niet of het bij je bedrijf past? In dit blog vind je de voor- en nadelen + tips.

Kantoorinrichting

7 tips voor een productieve kantoorinrichting

Een productieve werkomgeving is grotendeels afhankelijk van de kantoorinrichting. Maar hoe pak je dit aan? Met deze 7 tips kun jij zelf productief aan de slag!

Kantoorinrichting

Kreative Büroeinrichtung

Jouw kantoorinrichting maak je gemakkelijk een stuk creatiever, zodat deze jou en je medewerkers/collega's inspireert. Hoe je dit doet? Lees dit blog!

Kantoorinrichting

Industrielle Büroeinrichtung

Wat is een industrieel kantoordesign? Hoe is het ontstaan en hoe kun je het herkennen? Wij vertellen je er graag meer over.

Kantoorinrichting

Flexible Büroeinrichtung

Wat houdt een flexibele kantoorinrichting in? Hoe realiseer je die en wat zijn de voordelen? Wij geven antwoord op al jouw vragen over het flexibel inrichten van jouw kantoorruimte.

Kantoorinrichting

Hoe maak ik mijn kantoorruimte diervriendelijk?

Het is helemaal hot om je huisdier mee te nemen naar kantoor en om een kantoordier aan te schaffen, zoals een kat of aquarium met vissen. Maar hoe pas jij jouw kantoorinrichting hier nou op aan? Wij leggen het je uit!

Kantoorinrichting

Skandinavische Büroeinrichtung

Wat zijn de kenmerken van een Scandinavische kantoorinrichting? Hoe realiseer je dit? Wanneer kies je voor deze stijl in jouw kantoorruimte? Wij beantwoorden al deze vragen.

Kantoorinrichting

Effiziente Büroeinrichtung

Waarom is de indeling van een kantoor belangrijk? En welke inrichting is het meest efficiënt voor jouw kantoor? Wij helpen je de belangrijkste vragen over een efficiënte kantoorinrichting te beantwoorden.

Kantoorinrichting

Vijf tips voor een Scandic minimalism kantoorinrichting

Bij het inrichten van jouw kantoor kies je een kantoordesign, zoals een Scandinavische kantoorinrichting. Hoe realiseer je die? Wij geven jou 5 eenvoudige tips voor jouw kantoorruimte.

Kantoorinrichting

SKEPP design | Katrolsysteem typeert monumentale karakter van nieuwe locatie The Office Operators in Amsterdam

Een nieuwe vestiging voor The Office Operators op een typisch Amsterdamse locatie aan de Herengracht. Een plek met historische elementen in combinatie met moderne faciliteiten. Lees meer in een nieuwe 'SKEPP design'.

Nieuwe focus: een efficiënte, productieve en flexibele kantoorinrichting

Het is de trend van de laatste jaren, agile werken en Het Nieuwe Werken. Dit houdt in dat flexibiliteit op #1 staat en dit moet zorgen voor efficiënter werken en een verhoogde productiviteit. Traditionele kantoorgebouwen waren typ-fabrieken met alleen maar bureaus om aan te werken en een lunchroom om even snel wat te eten. Kantoren van nu hebben een compleet andere focus. Een juiste kantoorinrichting is dan ook erg belangrijk.

Een flexibele kantoorinrichting is toekomstgericht

De kantoorruimte van nu moet flexibiliteit bieden. Dit houdt in dat je gemakkelijk van werkplek kunt wisselen en de inrichting van de kantoorruimte moet eenvoudig te herschikken zijn. Vooral bij een snelgroeiende organisatie is het belangrijk dat je altijd voldoende werkplekken hebt. Een flexibele kantoorinrichting is hiervoor geschikt. Jouw kantoor beweegt mee met jouw wensen en voorkeuren.

Een voorbeeld van zo’n flexibele kantoorinrichting is de stijl URBAN. Dit is één van de stijlen van de Officeplanner van SKEPP. Deze inrichting biedt verschillende soorten werkplekken, zoals een plek om te ontspannen, een vergader- en presentatieruimte, een coworking space en werkplekken voor een opperste concentratie. Deze stijl is heeft niet alleen een aantrekkelijk kantoordesign, maar is ook nog eens toekomstgericht. Je hebt namelijk de mogelijkheid om eenvoudig werkplekken toe te voegen bij de groei van jouw organisatie.

De perfecte mix van inspanning en ontspanning in een efficiënt ingerichte kantoorruimte

Een efficiënte kantoorinrichting staat in het teken van beleving en zorgt voor meer interactie en een positieve gezindheid. De dynamische werkomgeving voldoet in elke behoefte. Of dit nou de behoefte is voor sociaal contact en informele praatjes of een plek om je terug te trekken. Een efficiënt ingericht kantoorpand is hedendaags vaak voorzien van verschillende lounge- en ontspanningsruimten. Een plek met een comfortabele loungebank of een voetbaltafel is geen bijzonderheid meer.

Ergonomie, juist kleurgebruik, planten, een open inrichting en gezonde werkplek zijn dé kenmerken van een productieve kantoorinrichting

Jij hebt erg veel baat bij een productieve werkomgeving voor jezelf en jouw werknemers. De kantoorinrichting heeft veel invloed op de productiviteit. Een standaard en saaie inrichting is zeker een no-go. Een productieve kantoorinrichting voorziet in elke behoefte van de kantoorgebruiker en zorgt voor een gezonde werkomgeving. De inrichting van de kantoorruimte zorgt voor een goede ventilatie, juiste kantoorverlichting, comfortabele en ergonomische kantoormeubelen, sfeervol kleurgebruik en biedt verschillende werkgebieden.

De keuze is reuze: kantoorinrichting in verschillende designs

De inrichting van jouw kantoorpand is erg belangrijk. Het straalt namelijk iets uit naar de buitenwereld. Je kunt het zien als jouw visitekaartje voor zowel klanten, medewerkers en potentiële talenten. Daarom is het van belang dat jij een kantoordesign kiest die bij jouw bedrijf en bedrijfscultuur past.

Een Scandinavisch kantoordesign met minimalistische inrichting

Deze kantoorinrichting draait helemaal om minimalistisch en simplistisch. Niet teveel toeters en bellen. De trend bestaat vooral uit natuurelementen, een strak lijnenspel, neutrale kleuren en het gevoel van ruimte. Wij hebben 5 handige tips op een rij gezet zodat jij eenvoudig jouw kantoorruimte van een Scandinavische kantoorinrichting kunt voorzien.

Modern en design gaan hand in hand

Een lichte, strakke en moderne kantoorinrichting zorgt veelal voor een professionele uitstraling. Je maakt gebruik van design kantoormeubilair, veel licht in de kantoorruimte door middel van kantoorverlichting of daglicht en als scheidingswanden wordt er vaak gebruik gemaakt van glas. Een gevoel van openheid en frisheid staat centraal.

Een industriële kantoorinrichting is stoer en robuust

Een industriële inrichting bestaat vooral uit robuuste materialen zoals metaal, hout en leer. Dit in combinatie met veelal neutrale kleuren zoals grijs, wit en zwart. Een industrieel design is geïnspireerd op oude fabriekspanden en is erg goed te combineren met andere stijlen.

Wek creativiteit op met een inspirerende inrichting van de kantoorruimte

Hedendaagse kantoorunits en werkplekken zijn veel sfeervoller ingericht dan kantoren uit de tijd van de saaie, grijze muren en tl-verlichting. Een juiste kleurkeuze, goede verlichting, akoestiek, meubilair, kantoorplanten en kunstobjecten zijn nu veel belangrijker. Zo kan een juiste kleurstelling een stemming creëren die aansluit bij de functie van de kantoorruimte. Denk aan het aanbrengen van rust, motiveren, enthousiasmeren of creativiteit opwekken. Een creatieve kantoorinrichting doet precies dat laatste. Dit kantoordesign is bijzonder en inspireert.

Landelijk en sfeervol door middel van natuurlijke materialen

Hout en andere natuurlijke materialen, dat is wel echt de basis van een landelijke kantoorinrichting. Houten bureaus en andere houten accessoires geven de inrichting een warm gevoel. Ook andere natuurlijke materialen, zoals riet en linnen mogen niet ontbreken. Denk aan rieten manden of prullenbakken en linnen kussens en wandkleden in de kantoorinrichting.