RENTED OUT

Eindhoven Airport, Flight Forum 120-164

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

  • Printer

  • Cabinet

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Eindhoven Airport!

Kantoorruimte beschikbaar vanaf 446 m2 in kantoor met ontbijt-, lunch- en maaltijdmogelijkheden

Vlakbij Eindhoven Airport, op enkele minuten rijden van de snelweg A2 en in een zakelijk gebied met vele gerenommeerde bedrijven: daar vindt u dit comfortabele en dynamische kantoorgebouw. U huurt hier een moderne kantoorruimte in een kantoorpand, waar u geïnspireerd raakt om te bewegen en te ontmoeten.

Een kantoorruimte op maat huren in Eindhoven vanaf 446 m2

Op dit moment zijn nog 2 kantoorruimten beschikbaar voor verhuur. Het betreft een kantoorruimte op maat van 446 m2 op de eerste verdieping en een kantoor op de tweede verdieping van 912 m2. U huurt hier in Eindhoven voor een lange en vaste huurtermijn. Een huurperiode van minimaal 1 jaar is normaal gesproken financieel het aantrekkelijkst. Toch flexibel huren? Neem contact op met SKEPP!

De huurprijs op deze locatie? Slechts €120,- per m2 per jaar!

Een belangrijk aspect in uw zoektocht naar kantoorruimte is ongetwijfeld de huurprijs. Het zal naar alle waarschijnlijkheid geen obstakel vormen, wanneer u in dit kantoor aan het Flight Forum wilt huren. Hier huurt u namelijk al vanaf €120,- per m2 per jaar. Een gunstige huurprijs op deze professionele, inspirerende en prettige locatie.

Espressobar, restaurant, fitnessruimte en vergaderfaciliteiten

Is het tijd voor koffie? Bezoek dan de espressobar voor een heerlijke espresso. Moet u nog ontbijten, is het tijd voor de lunch of wilt u graag uw avondeten op kantoor? Neem dan plaats in het restaurant, waar heerlijke gerechten voor u worden bereid. Sportief aan de dag beginnen of uw werkdag eindigen met een uurtje fanatiek sporten? Dat kan, aangezien er een fitnessruimte is in dit kantoor. Bovendien zijn er vergaderfaciliteiten en is er parkeerruimte.

Overtuigd en graag eens een kijkje nemen? Plan een rondleiding!

Gratis (!) een rondleiding door dit kantoorgebouw aan het Flight Forum in Eindhoven? Dat kan bij SKEPP, door een rondleiding in te plannen. Dat doet u via het menu, dat u aan de rechterkant van deze pagina ziet. Uiteraard is het ook mogelijk om te bellen met de vastgoedspecialisten van SKEPP. Zij kunnen u informeren, zodat u uitkomt bij de kantoorruimte die bij u past!

Moderne kantoorruimte te huur vlakbij Eindhoven Airport Flight Forum 120-164 Eindhoven Airport Toplocation!

3 reviews Flight Forum

Ik ken het pand nog van jaren geleden.

Toen KPN er nog in zat had het een heel andere uitstraling. Echt een enorme upgrade, het is nu een mooi ruim, licht kantoorpand.

Grote ruimte maar toch een geheel, erg stijlvol

Heerlijke lunch wordt er in dit kantoorgebouw geserveerd

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!