Wie zijn wij

SKEPP is de totaaloplossing voor jouw kantoorruimte

Aangenaam kennismaken! Wij zijn een jong bedrijf met Twentse roots en kennen de kantorenmarkt als geen ander. Met onze duidelijke visie inspireren wij onze klanten en realiseren wij samen de ideale flexibele kantoorinrichting. Van het huren van kantoorruimte tot het inrichten van ruimtes en het boeken van vergaderplekken: wij helpen je graag! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

Maak kennis met het team
Wie zijn wij

Search & rent now

Bekijk en vergelijk kantoorruimte, makkelijk en snel

Ik ben zeer tevreden met de service van SKEPP. Ik ben ongelooflijk snel geholpen met het vinden van een kantoor!

Be Wise

Top bedrijf! Zeer behulpzaam. Zeker een aanrader.

Jacks broodjes

Goed contact gehad met Skepp en een goede ruimte gevonden, precies wat de bedoeling was. Ook wordt er meegedacht over de invulling van de ruimte.

Marc Luijten

Ik was zeer onder de indruk van de professionele benadering. Mathios heeft veel vastgoed gerelateerde kennis en is daarbovenop ook nog eens erg vriendelijk!

ASP Hosting

Prima service binnen 2 weken een nieuw kantoor gevonden in de binnenstad van Amsterdam.

Hans Vriends

Zeer snel gehandeld. Kon op dezelfde dag nog bezoek brengen aan het kantoor. En zeer vriendelijke en deskundig te woord gestaan.

Forta4U

TOP! Binnen een week een kantoor gevonden en begonnen! Top service, top bedrijf.

Isaak Sanchez Pranoto - CRIMEDIA

Vlot, snel en vriendelijk. Ze luisterden echt naar mijn wensen en dankzij de goede suggesties hebben we nu een heel fijn en mooi kantoor gevonden, binnen budget! Kim, ontzettend bedankt voor je snelle handelen en het prettige contact.

Process Communication Nederland

Het contact verliep snel en prettig, heb een aantal goede opties qua kantoorruimten gekregen en met succes!

Jouke Letteboer

Binnen no-time een mooi kantoor gevonden voor een keurige prijs. Contact met zowel SKEPP als de verhuurder van het pand verliep vlekkeloos.

Develeopards

Ik kreeg erg snel een antwoord op mijn vraag voor een kantoorpand! Er werden ook betere alternatieven geboden zodat er voldoende vergelijkingsmateriaal was.

Natasja

SKEPP beschikt over het meest actuele aanbod aan kantoorruimte. Door het grote aanbod is er voor ieder type bedrijf een geschikt kantoor op welke locatie dan ook. Door de kwalitatieve foto’s, video’s en 3D virtuele tours krijg je een goed inzicht van de beschikbare kantoorpanden.

Bekijk alle kantoren

Search & rent now
Search & rent now

Shop & design now

Officeplanner is de one-stop-shop voor jouw kantoorinrichting

Wie weet er nu beter hoe jouw onderneming eruit moet zien, dan jijzelf? Jouw organisatie groeit, krimpt, zoekt nieuwe locaties of sluit juist bestaande. Een organisatie is continu aan verandering onderhevig. Officeplanner sluit hier naadloos op aan met de flexibele producten en de mogelijkheid om meubilair simpel op- en af te schalen.

Bestel direct in de shop
Bekijk projecten
Plan now

SKEPP blog

Tips, kantoortrends en unieke kortingsacties

What the FAQ?

Veelgestelde vragen over kantoorruimte

 • Kantoorinrichting Officeplanner
  • Hoe kan ik bestellen via de SKEPP webshop?
   • Kantoorinrichting bestellen kan eenvoudig en supersnel via de SKEPP webshop. Selecteer de gewenste producten, kies jouw bezorgmoment en vul de benodigde gegevens in. SKEPP organiseert en communiceert de rest!

  • In hoeverre zijn de producten duurzaam?
   • SKEPP biedt hoogwaardig meubilair aan tegen scherpe prijzen. SKEPP werkt samen met duurzame designmerken en biedt producten aan die zijn ontwikkeld voor langdurig gebruik. De producten hebben het doel om daarna nog een tweede leven te krijgen als second life- of recyclebaar product. De door SKEPP ontwikkelde producten zijn onder andere voorzien van gerecycled akoestisch PET-vilt en gerecyclede autobanden. Al het meubilair, zoals de SKEPP Meetingbox, is herbruikbaar en kan altijd elders in de ruimte geplaatst worden zonder afval of afvoer van bouwmateriaal.

  • Wat wordt verstaan onder stylingkosten?
   • SKEPP biedt 3 stylingpakketten aan voor dé ‘finishing touch’ van de kantooromgeving: Cosy, Vintage en Botanic. Het Botanic-pakket omvat bijvoorbeeld prachtige planten die geplaatst worden in jouw kantoor! In de brochure SKEPP Botanic is meer info te vinden over de mogelijkheden. Neem contact op met SKEPP via +32 78 481091 of info@skepp.com om de brochure SKEPP Botanic digitaal te ontvangen per mail.

 • Kantoor te huur
  • Wat is het verschil tussen een kantoorkamer en een kantoorruimte?
   • Een kantoorkamer is een eigen afgesloten kantoorruimte en wordt ook vaak kantoorunit genoemd. Kantoorkamers worden in diverse formaten aangeboden, oplopend tot 100 m2.

    Kantoorkamers worden zowel gemeubileerd als niet gemeubileerd opgeleverd.

    Een kantoorruimte op maat is daarentegen een grote ruimte van >100 m2. Vaak betreft het een gehele kantoorvloer met open flexwerkplekken, kantoorkamers, een eigen vergaderkamer en een pantry.

  • Wat is het verschil tussen een werkplek en een flexwerkplek?
   • Een werkplek is iets anders dan een flexwerkplek. Het verschil zit in de beschikbaarheid en dus niet in de werkomgeving. 

    Bij een werkplek heb je een vaste, eigen plek in een open kantoorruimte. Je beschikt dus over een eigen bureau waar je jouw spullen ook kunt achterlaten. 

    Bij een flexwerkplek heb je geen vaste, eigen plek maar huur je een membership. Dit geeft je het recht om onbeperkt gebruik te mogen maken van plekken in de open kantoorruimte die beschikbaar zijn. Als alles bezet is, dan heb je simpelweg pech en heb je geen plek. 

    Een flexwerkplek is goedkoper dan een werkplek, omdat je geen zekerheid hebt dat je er gebruik van kunt maken.

  • Kan ik bij SKEPP ook vergaderruimten huren?
   • Nee, SKEPP helpt alleen bij het huren en verhuren van (flex)werkplekken, virtuele kantoren, kantoorkamers en kantoorruimten.

 • Hoe werkt SKEPP?
  • Wat is het verdienmodel van SKEPP?
   • SKEPP is volledig gratis voor ondernemers die een kantoorruimte of werkplek zoeken. Ook is het niet duurder om via SKEPP een kantoorruimte of werkplek te huren.

    SKEPP verdient haar geld door een commissie te vragen over de huurprijs. Voor werkplekken bedraagt deze commissie 15% over de maandelijkse huur gedurende de gehele contractperiode. Voor kantoorkamers en kantoorruimten daarentegen bedraagt deze commissie 14% over de eerste jaar huur.

    SKEPP heeft met verhuurders de afspraak dat de huurprijs nooit hoger mag zijn voor huurders die via SKEPP komen. De verhuurder is de klant van SKEPP, en ondernemers kunnen SKEPP gebruiken als betrouwbaar platform voor het vinden van de perfecte kantoorruimte of werkplek.

  • Met wie wordt uiteindelijk de huurovereenkomst gesloten?
   • De huurovereenkomst wordt uiteindelijk gesloten met de verhuurder van het kantoorpand. Via SKEPP word je in contact gebracht met de verhuurder van het kantoorpand door middel van een afspraak of een bezichtiging.

 • SKEPP service
  • Wat vinden bestaande huurders en verhuurders van onze service?
   • Voor een continue verbetering van onze dienstverlening vragen wij huurders en verhuurders regelmatig om feedback over onze werkwijze.

    Dit doen wij in samenwerking met de Feedback Company. Wij worden beoordeeld met maar liefst een 9.2! Hier zijn we erg trots op. Lees het zelf op:  feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/skepp

  • Hoe en wanneer is SKEPP bereikbaar?
   • Onze vastgoedconsultants zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 18.00 op het nummer 085-8770519. Ook is het mogelijk om een mailtje te sturen naar info@skepp.nl of een appje te sturen naar 0620867957.

    Daarnaast zijn we nog bereikbaar op onze social media kanalen en via de chatbot die te vinden is op de homepage van SKEPP.

SKEPP is thuis op kantoor

Kantoren (ver)huren of inrichten waarbij SKEPP zowel huurder als verhuurder ontzorgt

Zoek je een kantoor? Vind het makkelijk met deze gratis vergelijkingswebsite en hulp van onze kantoorexperts. Een kantoor verhuren? Wij plaatsen je kantoren gratis en vinden vervolgens huurkandidaten voor je. Kantoor inrichten? Wij zorgen dat het meubilair binnen 1 week gereed is op locatie.

Ik help je graag vrijblijvend! Mathios Zeko

Mathios ZekoKantoorexpert

Bellen
 • Geen verplichtingen
 • Binnen 1 uur antwoord
 • Klantenbeoordeling 9.3/10
 • Actuele beschikbaarheid
 • No cure, no pay
 • SKEPP ontzorgt