Location de bureau à Schiphol à l’adresse Aankomstpassage 1

5 (1 avis)
Équipements
 • Climatisation
 • WiFi gratuit
 • Zone téléphonique
 • Parking disponible
 • Café/thé
 • Accessible en fauteuil roulant
 • Lieu de réunion
 • Accueil
 • Cuisine équipée
 • Réseau Internet sécurisé
 • Accès 24/7
Accessibilité
Louer à cette adresse ?

Voici les disponibilités actuelles à l’adresse Aankomstpassage 1 à Schiphol

espaces de travail (flexibles) disponibles
 • Espace de travail (flexible)

  Espace: 1 jour disponible par semaine
  Loyer: 42 € p.m.
  Recevoir des informations sur la location
 • Espace de travail (flexible)

  Espace: 2 jours disponibles par semaine
  Loyer: 104 € p.m.
  Recevoir des informations sur la location
 • Espace de travail (flexible)

  Espace: 5 jours disponibles par semaine
  Loyer: 208 € p.m.
  Recevoir des informations sur la location
De combien de m2 ai-je besoin pour une location de bureau ?

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
A propos de ce bureau

Kantoorruimte huren aan de Luchthaven in Schiphol

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Luchthaven in Schiphol? In ontvangsthal 4 vind jij de mogelijkheid om even rustig te werken voor of na jou vlucht. Het is een ideale locatie voor reizigers die een lange tijd in het vliegtuig hebben gezeten of juist voor de boeg hebben. Je zou hier dus makkelijk de laatste werkzaamheden kunnen afronden of juist starten aan de nieuwe!

Huurprijzen

Op deze locatie heb je de mogelijkheid om een werkplek te huren, dit kan al vanaf €10,40 per dag. Het is een goedkope oplossing waar je in een comfortabele omgeving bezig kunt met je werkzaamheden. Reis je vaker met het vliegtuig en wil je voor een langere periode gebruik maken van een kantoorruimte? Voor een werkplek die je 1 keer per week kunt gebruiken, betaal je slechts een maandelijks bedrag van €42,-. 

Een receptie, vergaderruimten en sociaal hart

Het huren van een kantoorruimte aan de Luchthaven van Schiphol brengt vele voordelen met zich mee, je kunt namelijk naast je werkplek ook gebruik maken van de vele services en faciliteiten. Zo is er bij binnenkomst een bemande receptie aanwezig, zij zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangt en kunnen je ondersteunen bij meerdere werkzaamheden. Daarnaast zijn er in ontvangsthal 4 ook meerdere vergaderruimten waar je gebruik van kunt maken, erg handig wanneer je met een klant op deze locatie hebt afgesproken. Wil je het minder zakelijk houden en niet in een van deze ruimten vergaderen? Neem dan plaats in de sociale ruimte, wat geschikt is voor zowel formele als informele gesprekken.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie is natuurlijk super, bij vertrek of aankomst is het slechts de juiste ontvangsthal opzoeken en je kunt aan het werk. Om de luchthaven te bereiken met de auto ben je slechts enkele minuten onderweg naar je werkplek. De op- en afritten van de A4, A9 en A200 liggen op een korte rijafstand van slechts 5 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer? Het treinstation Schiphol Airport is maar 1 minuutje lopen, je kunt dus zo aan het werk in je nieuwe kantoorruimte!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Luchthaven van Schiphol?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de luchthaven van Schiphol? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen! Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder aan een kantoorruimte in Schiphol. 


Avis

Lisez ce que les autres pensent de cette adresse

E

Ideaal om hier voor mijn vlucht nog even te kunnen werken, perfect voor elkaar.

Note:
Merci pour votre évaluation !

Nous apprécions énormément que vous ayez pris le temps de partager votre opinion avec d'autres ! Voilà pourquoi vous aurez de nous !

Aménagement de bureau avec Officeplanner

Faites parvenir votre demande pour obtenir une proposition d’aménagement sur mesure gratuite en fonction d’une location de bureau à l’adresse suivante Aankomstpassage 1

En utilisant Officeplanner vous pouvez choisir entre la location, la location avec option d’achat et l’achat définitif pour obtenir un kit d’aménagement design adapté à vos souhaits et à vos besoins pour aménager votre espace de bureau. Votre nouvel aménagement sera sur place et prêt à l’emploi dans un délai d’une semaine.


Savoir davantage sur Officeplanner
Commandez sur notre magasin en ligne
Geen verplichtingen