Schiphol, Aankomstpassage 1

Kantoorruimte huren aan de Luchthaven in Schiphol

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Luchthaven in Schiphol? In ontvangsthal 4 vind jij de mogelijkheid om even rustig te werken voor of na jou vlucht. Het is een ideale locatie voor reizigers die een lange tijd in het vliegtuig hebben gezeten of een lange vlucht voor de boeg hebben. Je zou hier dus makkelijk de laatste werkzaamheden kunnen afronden of juist starten aan de nieuwe!

Huurprijzen

Op deze locatie heb je de mogelijkheid om een werkplek te huren, dit kan al vanaf €10,40 per dag. Het is een goedkope oplossing waar je in een comfortabele omgeving bezig kunt met je werkzaamheden. Reis je vaker met het vliegtuig en wil je voor een langere periode gebruik maken van een werkplek? Voor een werkplek die je 1 keer per week kunt gebruiken betaal je een maandelijks bedrag van €42,-.

Een receptie, vergaderruimten en sociaal hart

Het huren van een kantoorruimte aan de Luchthaven van Schiphol brengt vele voordelen met zich mee, je kunt namelijk naast je werkplek ook gebruik maken van de vele services en faciliteiten. Zo is er bij binnenkomst een bemande receptie aanwezig, zij zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangt en kunnen je ondersteunen bij meerdere werkzaamheden. Daarnaast zijn er in ontvangsthal 4 ook meerdere vergaderruimten waar je gebruik van kunt maken, erg handig wanneer je met een klant op deze locatie hebt afgesproken. Wil je het minder zakelijk houden en niet in een van deze ruimten vergaderen? Neem dan plaats in de sociale ruimte, wat geschikt is voor zowel formele als informele gesprekken.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie is natuurlijk super, bij vertrek of aankomst is het slechts de juiste ontvangsthal opzoeken en je kunt aan het werk. Om de luchthaven te bereiken met de auto ben je slechts enkele minuten onderweg naar je werkplek. De op- en afritten van de A4, A9 en A200 liggen op een korte rijafstand van slechts 5 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer? Het treinstation Schiphol Airport is maar 1 minuutje lopen!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Luchthaven van Schiphol?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de luchthaven van Schiphol? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen! Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder aan een kantoorruimte in Schiphol.

Aankomstpassage 1 Aankomstpassage 1 Schiphol Toplocation!

1 reviews Aankomstpassage

Ideaal om hier voor mijn vlucht nog even te kunnen werken, perfect voor elkaar.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!