Location de bureau à Zoetermeer à l’adresse Boerhaavelaan 40

Équipements
 • Traitement du courrier
 • Répondeur téléphonique
 • Ascenseur
 • Climatisation
 • WiFi gratuit
 • Parking disponible
 • Bureau
 • Adresse postale
 • Café/thé
 • Imprimer
 • Accessible en fauteuil roulant
 • Lieu de rencontre
 • Lieu de réunion
 • Accueil
 • Réseau Internet sécurisé
 • Cuisine équipée
 • Accès 24/7
Accessibilité
Louer à cette adresse ?

Voici les disponibilités actuelles à l’adresse Boerhaavelaan 40 à Zoetermeer

Disponibilité mise à jour:
bureaux fermés disponibles
 • Bureau fermé

  Espace: 3 Personnes
  Loyer: 583 € 525 € p.m. tout compris
  Recevoir des informations sur la location
De combien de m2 ai-je besoin pour une location de bureau ?

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
A propos de ce bureau

Kantoorruimte huren aan de Boerhaavelaan in Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een moderne kantoorruimte in Zoetermeer? Neem dan een kijkje in dit bruisende business center aan de Boerhaavelaan. Het kantoorgebouw is gelegen op een gunstige locatie, namelijk vlak langs verschillende rijkswegen. Ook beschikt het kantoorpand over vele services en faciliteiten, dit maakt het huren op deze locatie erg comfortabel. Ben je nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het met eigen ogen!

Huurprijzen

In het kantoorpand is er een totale oppervlakte van 11.300 m2 beschikbaar aan kantoorruimte voor de verhuur. Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 20 m2, voor een maandelijks bedrag van €225,-. Heeft jou bedrijf veel medewerkers en heb je de behoefte om ook te kunnen doorgroeien? Dan ben je hier ook zeker aan het juiste adres, neem bijvoorbeeld een kijkje in de kantoorunit van 200 m2. Voor deze kantoorruimte betaal je €2250,- in de maand en je hebt de mogelijkheid om een jaar later 300 m2 te huren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Een receptie, gemeubileerde kantoorkamers en schoonmaakservices

Wanneer je een kantoorruimte huurt in het business center aan de Boerhaavelaan in Zoetermeer maak je ook gebruik van alle faciliteiten. Zo tref je bij binnenkomst in de royale entree een bemande receptie aan. De receptionisten kunnen je ondersteunen in verschillende werkzaamheden zoals het aannemen van binnenkomende telefonie en het verwerken van de post. Een ander groot voordeel is de mogelijkheid om een gemeubileerde werkplek te huren. Ideaal wanneer je direct je kantoorruimte wilt betreden en/of geen zin hebt om je bezig te houden met de inrichting van je kantoorkamer. Houd je niet van schoonmaken? Ook deze services zitten bij de maandprijs in!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg gunstige ligging, je bereik met zowel de auto als het openbaar vervoer makkelijk jouw werkplek. De rijksweg A12 ligt op korte rijafstand van slechts 5 minuten en ook de A4 en A13 zijn binnen enkele minuten te bereiken. Vervolgens heb je de mogelijkheid om de auto te parkeren op het eigen terrein voor de deur. Reis je liever met het openbaar vervoer? Een straat verder op, op 1 minuut loopafstand van je werkplek, is het treinstation van Zoetermeer. Vanaf dit treinstation bereik je makkelijk andere steden in Nederland.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Boerhaavelaan in Zoetermeer

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Boerhaavelaan in Zoetermeer? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in! Zijn er nog vragen? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend om een geschikte kantoorruimte te vinden aan de Boerhaavelaan. 


Avis

Lisez ce que les autres pensent de cette adresse

Pour le moment il n’y a aucun avis relative à cet immeuble de bureaux. Êtes-vous le premier à laisser un avis ?

Note:
Merci pour votre évaluation !

Nous apprécions énormément que vous ayez pris le temps de partager votre opinion avec d'autres ! Voilà pourquoi vous aurez de nous !

Aménagement de bureau avec Officeplanner

Faites parvenir votre demande pour obtenir une proposition d’aménagement sur mesure gratuite en fonction d’une location de bureau à l’adresse suivante Boerhaavelaan 40

En utilisant Officeplanner vous pouvez choisir entre la location, la location avec option d’achat et l’achat définitif pour obtenir un kit d’aménagement design adapté à vos souhaits et à vos besoins pour aménager votre espace de bureau. Votre nouvel aménagement sera sur place et prêt à l’emploi dans un délai d’une semaine.


Savoir davantage sur Officeplanner
Commandez sur notre magasin en ligne
Geen verplichtingen