Zoetermeer, Boerhaavelaan 40

Kantoorruimte huren aan de Boerhaavelaan in Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een moderne kantoorruimte in Zoetermeer? Neem dan een kijkje in dit bruisende business center aan de Boerhaavelaan. Het kantoorgebouw is gelegen op een gunstige locatie, namelijk vlak langs verschillende rijkswegen. Ook beschikt het kantoorpand over vele services en faciliteiten, dit maakt het huren op deze locatie erg comfortabel. Ben je nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het met eigen ogen!

Huurprijzen

In het kantoorpand is er een totale oppervlakte van 11.300 m2 beschikbaar aan kantoorruimte voor de verhuur. Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 20 m2, voor een maandelijks bedrag van €225,-. Heeft jou bedrijf veel medewerkers en heb je de behoefte om ook te kunnen doorgroeien? Dan ben je hier ook zeker aan het juiste adres, neem bijvoorbeeld een kijkje in de kantoorunit van 200 m2. Voor deze kantoorruimte betaal je €2250,- in de maand en je hebt de mogelijkheid om een jaar later 300 m2 te huren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Een receptie, gemeubileerde kantoorkamers en schoonmaakservices

Wanneer je een kantoorruimte huurt in het business center aan de Boerhaavelaan in Zoetermeer maak je ook gebruik van alle faciliteiten. Zo tref je bij binnenkomst in de royale entree een bemande receptie aan. De receptionisten kunnen je ondersteunen in verschillende werkzaamheden zoals het aannemen van binnenkomende telefonie en het verwerken van de post. Een ander groot voordeel is de mogelijkheid om een gemeubileerde werkplek te huren. Ideaal wanneer je direct je kantoorruimte wilt betreden en/of geen zin hebt om je bezig te houden met de inrichting van je kantoorkamer. Houd je niet van schoonmaken? Ook deze services zitten bij de maandprijs in!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg gunstige ligging, je bereik met zowel de auto als het openbaar vervoer makkelijk jouw werkplek. De rijksweg A12 ligt op korte rijafstand van slechts 5 minuten en ook de A4 en A13 zijn binnen enkele minuten te bereiken. Vervolgens heb je de mogelijkheid om de auto te parkeren op het eigen terrein voor de deur. Reis je liever met het openbaar vervoer? Een straat verder op, op 1 minuut loopafstand van je werkplek, is het treinstation van Zoetermeer. Vanaf dit treinstation bereik je makkelijk andere steden in Nederland.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Boerhaavelaan in Zoetermeer

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Boerhaavelaan in Zoetermeer? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in! Zijn er nog vragen? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend om een geschikte kantoorruimte te vinden aan de Boerhaavelaan.

Create your own URBAN layout with Officeplanner at Boerhaavelaan in Zoetermeer

Officeplanner is an inspiring design furnishing package and characterizes itself by flexibility because the furniture is never permanent or fixed. The package is available in 2 versions: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Create your URBAN location at Boerhaavelaan in Zoetermeer.

  1. Select an office space
  2. Set up your office space
  3. Receive your rental offer without obligation
Boerhaavelaan 40 Boerhaavelaan 40 Zoetermeer Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!