Kantoor te huur Gent, Elfjulistraat 39-51

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Elfjulistraat 39-51 in Gent

Beschikbare kantoorvloeren
 • Kantoorvloer

  Ruimte: 297 m2
  Huurprijs: 3.053 € 2.901 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorvloer

  Ruimte: 486 m2
  Huurprijs: 5.116 € 4.860 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Elfjulistraat in Gent

Een kantoor met een gunstige ligging, vlotte bereikbaarheid huur en in een een groene zone huur je aan de Elfjulistraat in Gent. Het kantoorgebouw heeft voldoende ruimte om je eigen kantoorunits in te richten met werkplekken. Er zijn voldoende mogelijkheden om alles naar eigen smaak in te richten. De omgeving heeft veel te bieden zoals diverse gezellige restaurants en winkels. Kijk snel verder en lees alles over het huren van een kantoorruimte in Gent.

Huurprijzen

Gezien zijn goede ligging is er een hoge vraag naar kantoorruimtes in dit kantoorpand. Voor €4860,- per maand huur je een kantoorvloer van 486 m2 en voor €2.900,63- per maand kun je beschikken over een ruimte van 297,5 m2. Beide vloeren zijn nog vrij in te richten. Zo kun je bijvoorbeeld ruimte maken voor flexwerkplekken of misschien wel een coworking locatie inrichten voor je mensen. Dit bedrijvencentrum biedt ook de mogelijkheid om een archief te huren. Vraag onze kantoorexperts voor meer informatie.

Binnentuin, eetgelegenheden en 24/7 toegang

Je huurt niet alleen een kantoor aan de Elfjulistraat in Gent maar ook een kantoorunit waar je, bij mooi weer, heerlijk kunt toeven in de binnentuin. Verlaat je kantoorkamer, schep een luchtje buiten en geniet van je lunch aan een picknicktafel in de groene tuin. Zonder boterhammen vertrokken? Geen probleem want in de nabijheid van dit business center zijn er voldoende mogelijkheden om aan je honger te voldoen. Er is een Italiaans restaurant in de buurt maar ook Bakkerij Frimout die een uitgebreid assortiment aan vegan producten heeft. Dankzij de camerabewaking en de 24/7 toegang kun jij wanneer je wilt veilig werken in je kantoorkamer.  

Locatie en bereikbaarheid

Op slechts 5 minuten rijden met de auto bereik je de op- en afritten van de E17-E40 snelweg. Je ziet maar in dit bedrijvencentrum huur je een goed gelegen kantoor. Dankzij diverse bus-en tramlijnen kun je het kantoorpand ook vlot met het openbaar vervoer bereiken. De sportievelingen onder ons staat het vrij om met de fiets te komen om alzo aan de nodige beweging te komen. Je stalen ros kun je veilig parkeren in de bovengrondse fietsstallingen.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Elfjulistraat in Gent?

Huur jij spoedig een in het groen gelegen kantoor de Elfjulistraat in Gent? Stel gerust je vragen aan de kantoorexperts van SKEPP. De kantoorexperts van SKEPP geven je gratis en geheel vrijblijvend de nodige antwoorden. Boek alvast zelf online een rondleiding in om dit kantoorpand te bezichtigen. Zie we je snel een kantoor huren aan de Elfjulistraat in Gent?


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Elfjulistraat 39-51

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen