Op zoek naar een kantoor te huur? Bekijk de mogelijkheden per stad

Zoek jij een kantoor in Brussel, Antwerpen, Mechelen of Gent? Of vestig jij jouw bedrijf liever in een stad als Hasselt of Leuven? Op deze vergelijkingswebsite vind je een aanbod van ruim 2000 kantoorgebouwen. In deze gebouwen zijn meer dan 10.000 kantoren beschikbaar voor verhuur. SKEPP heeft dus het meest complete aanbod aan kantoren in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Frankrijk en Polen. Zoek je een kantoor te huur? Wij hebben voor ieder type bedrijf een ruimte die voldoet aan de wensen en eisen van het bedrijf.

Mechelen

2 stadsdelen

22 kantoorpanden

46 beschikbare kantoren

Gent

15 kantoorpanden

135 beschikbare kantoren

Leuven

7 kantoorpanden

66 beschikbare kantoren

Aalst

4 kantoorpanden

11 beschikbare kantoren

Hasselt

4 kantoorpanden

22 beschikbare kantoren

Kortrijk

3 kantoorpanden

10 beschikbare kantoren

Sint-Niklaas

2 kantoorpanden

38 beschikbare kantoren

Herentals

2 kantoorpanden

72 beschikbare kantoren

Dilbeek

2 kantoorpanden

13 beschikbare kantoren

Geel

2 kantoorpanden

24 beschikbare kantoren

Hoeilaart

1 kantoorpand

2 beschikbare kantoren

Zellik

1 kantoorpand

2 beschikbare kantoren

Aartselaar

1 kantoorpand

Turnhout

1 kantoorpand

19 beschikbare kantoren

Ieper

1 kantoorpand

10 beschikbare kantoren

Vilvoorde

1 kantoorpand

26 beschikbare kantoren

Of zoek je een kantoor in onderstaande stad?

Of zoek je een kantoor in een van de onderstaande steden?

  Vind de beste stad voor jouw bedrijf om een kantoor te huren:

  Antwerpen  Een van de meest populaire locaties om een kantoor te huren

  Brugge  De grootste stad van de provincie West-Vlaanderen

  Brussel  Hoofdstad van Europa en interessant voor internationale organisaties

  Gent  Geroemd om de uitstekende bereikbaarheid

  Hasselt  In opkomst als kantorenlocatie

  Leuven  De centrale ligging in Vlaanderen als grote voordeel

  Mechelen  Een strategische locatie tussen Antwerpen en Brussel

  SKEPP is dé vergelijkingswebsite voor het huren van kantoren

  Huren van een kantoor, het lijkt lastig. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Wanneer jij een aanvraag bij ons indient, reageren we op werkdagen al binnen 1 uur. Zo heb jij snel antwoord op al jouw vragen omtrent kantoren. Je geeft je wensen en behoeften aan ons door, waarmee wij een kantoorprofiel opstellen. Op deze manier gaan we op zoek naar (flex)werkplekkenkantoorkamers en kantoorruimten die aansluiten bij jouw bedrijf. En dan? We bespreken gezamenlijk het actieplan, geven antwoord op al jouw vragen en plannen een rondleiding in bij een kantoor, waar jij wilt huren. Zo simpel kan het zijn!

   

  Kantoren vergelijken is gratis, je hebt dus geen makelaar nodig

  Een makelaar nodig om een kantoor te vinden? Die tijd is voorbij. Maak, net als duizenden anderen, gebruik van SKEPP. Bij ons is kantoren vergelijken gratis.

  We willen graag weten met hoeveel personen je een kantoor zoekt en wat daarbij het maximale maandelijkse budget is. Onze vastgoedconsultants zijn ook bereid om je antwoord te geven op je vragen omtrent huurcontracten en huurtermijnen en helpen je vrijblijvend met advies over het huren, leasen of kopen van kantoorinrichtingBen je benieuwd hoe andere bedrijven onze service hebben ervaren? Bekijk de beoordelingen over SKEPP die door verschillende bedrijven zijn gegeven. Laat ook zelf een review achter over jouw ervaringen met SKEPP: Office As A Service.

   

  Officeplanner, voor een flexibele en stijlvolle kantoorinrichting

  Een gemeubileerd kantoor huren, leasen of kopen. Met het prefab design inrichtingsconcept Officeplanner huur je niet alleen een kaal kantoor, maar huur, lease of koop je ruimten tot 1000 m2 die geheel gemeubileerd zijn. Je kunt kiezen uit de stijlen URBAN Industrial en URBAN Scandinavian, met een ruime keuze aan afstijlpakketten zodat je altijd een kantoorinrichting hebt die bij jouw onderneming past. Beide kantoordesigns zijn stijlvol, trendy, ergonomisch en duurzaam. Bij dit inrichtingspakket zijn alle meubelen qua styling op elkaar afgestemd. Met de flexibele kantoorinrichting van Officeplanner kun je eenvoudig inspelen op de groei van jouw bedrijf. Met een druk op de knop kun je namelijk het aantal werkplekken opschalen en bij de huuroptie zelfs afschalen. Binnen één week is jouw kantoorinrichting zelfs al op locatie! Bekijk de brochure en word ook enthousiast over de mogelijkheden die Officeplanner jou te bieden heeft. Wij helpen je graag om jouw droomkantoor te huur te verwezenlijken!

   

  Vraag advies aan onze vastgoedconsultants of plan direct een rondleiding

  Is de (nieuwe) locatie van jouw kantoor bekend, heb je het maximale budget in kaart en weet je voor hoeveel personen je nieuwe kantoor plaats moet bieden? En ben je eruit of je wilt huren in een bedrijfsverzamelgebouw, een business center, een kantoorconcept of dat je conventioneel wilt huren? Neem dan direct met ons contact op of doe een aanvraag bij een kantoor uit ons uitgebreide aanbod. Je kunt ons bellen op het nummer +32 78 48 10 91, mailen naar info@skepp.com of WhatsAppen naar +31620867957.

  SKEPP helpt je gratis en vrijblijvend bij het vinden van jouw droomkantoor, want SKEPP: Office As A Service. 

  Lees ook onze gratis whitepapers over kantoorruimte.