Blog & kantoorruimtetips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoorruimte

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoorruimten, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar kantoorruimte, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.


In de categorie ‘Know-how’ geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoorruimte. Lees in ‘Community’ hoe andere bedrijven de zoektocht naar kantoorruimte hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in ‘Local’ vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in ‘Transparent’, waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie ‘Kantoorinrichting’. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in ‘Proptech’. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij ‘Story’ en wie weet huur je binnenkort kantoorruimte bij ons.

Kantoorinrichting

Een beetje buiten naar binnen: tips voor een groene, natuurlijke kantoorinrichting

Een trendy kantoorinrichting van nu kan niet meer zonder het gebruik van kantoorplanten. Wat zijn de voordelen hiervan? Lees het in dit blog en doe inspiratie op!

Werken bij SKEPP

Vacature: (Afstudeer)stage Finance bij SKEPP

Wederom een vacature bij SKEPP, dit maal zijn we op zoek naar een afstudeerder voor Team Finance. Op zoek naar een afstudeerstage, affiniteit met finance en kritisch op jezelf?

Kantoorinrichting

Huur kantoorruimte en geef hem een tikkeltje extra!

In dit blog lees je meer over wat je met jouw kantoor kan doen nadat je bent gaan huren of wanneer je nog een keuze moet maken voor een gaaf kantoor. Bekijk 3 tips van SKEPP over business centers.

Kantoorinrichting

Deze kantoorpanden hebben een heerlijk dakterras voor de zomerse werkdagen

Met de zomerse dagen wil jij vast in de lunchpauze genieten van de zon. Dat kan op een dakterras met fijne kantoorinrichting. Lees het blog en vind jouw kantoor mét dakterras!

Proptech

De voordelen van de laatste proptech trends als huurder van kantoorruimte

Know-how

Een passend huurcontract voor het huren van kantoorruimte

Waakzaamheid is geboden bij het huren van kantoorruimte! Reken als ondernemer continue of de huurprijs van kantoorruimte binnen uw budget past.

Werken bij SKEPP

Ben jij onze nieuwe Financial Expert?

Heb jij affiniteit met financiële werkzaamheden en ben jij daarnaast een stressbestendig persoon met goede communicatie vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Local

De voorspelde kantoortrends vind je in deze kantoorruimten in Amsterdam

Eerder dit jaar voorspelden we de kantoortrends voor 2018. We maakten een rondje langs Amsterdamse kantoren en spotten de trens op verschillende locaties. Bekijk welke kantoren inspelen op kantoortrends.

Kantoorinrichting

3x inspiratie voor een design kantoorinrichting

Wie wil er nu geen kantoorruimte met een design inrichting? Een design kantoorinrichting is namelijk stijlvol en modern. In dit blog lichten wij 3 splinternieuwe panden uit met zo'n design!

Kantoorinrichting

Een vintage kantoorinrichting, tijdloos en helemaal van nu

Vintage en retro, woorden van de laatste tijd. En niet voor niets, het is namelijk de trend van nu, ook in de kantoorinrichting. Lees dit blog voor inspiratie!

Kantoorinrichting

Een kantoortuin inrichten: hoe doe ik dat?

Een kantoortuin is chaotisch? Nee hoor, met deze tips voorzie jij de kantoortuin van een kantoorinrichting die flexibel, efficiënte en stijlvol is. Lees dit blog en doe inspiratie op.

Kantoorinrichting

Is jouw kantoorinrichting helemaal zomerklaar?

De eerste warme dagen zijn achter de rug. Maar er komen er (hopelijk) nog velen in aantocht. Hoe kom jij de zomerse dagen door op kantoor? Met deze tips natuurlijk!