Blog & kantoortips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoren

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoren, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar een kantoor te huur, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.


In de categorie 'Know-how' geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoren. Lees in 'Community' hoe andere bedrijven de zoektocht naar een kantoor te huur hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in 'Local' vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in 'Transparent', waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie 'Kantoorinrichting'. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in 'Proptech'. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij 'Story' en wie weet huur je binnenkort een kantoor bij ons.

Local

7 indrukwekkende kantoren in België

Wij zetten 7 indrukwekkende kantoren in België op een rijtje en laat je inspireren door deze locaties.

Kantoorinrichting

Wat is het effect van het coronavirus op de kantorenmarkt?

Het coronavirus zorgt voor de nodige aanpassingen. Het vraagt geduld, goed timemanagement, sociale gezondheid, productiviteit en een juiste balans tussen werk en privé. Wat zijn de effecten van de pandemie op de kantorenmarkt?

Know-how

Effectief vergaderen op afstand met videobellen!

Vergaderen op afstand is ontzettend handig, mits alles volgens plan verloopt. In dit blog lees je 9 tips voor een effectieve vergadering op afstand met videobellen!

Know-how

Hoe ziet de digitale werkplek er uit?

Het gebruik maken van een digitale werkplek wordt ook wel het nieuwe werken genoemd. Het verhoogt niet alleen het onderlinge groepsgevoel van je personeel, maar biedt nog meer voordelen. Ben je benieuwd hoe de digitale werkplek eruit ziet en wat de voordelen zijn? Dat lees je in dit blog.

Kantoorinrichting

Een ergonomische bureaustoel: hoe kies je die?

Wat is er vervelender dan een zere rug aan het einde van een werkdag door een verkeerde stoel? Niets! Maar hoe weet je of je de juiste bureaustoel kiest? En wat is een goede zithouding nou eigenlijk? Dat lees je allemaal in dit blog!

Kantoorinrichting

Het 1,5 meter kantoor

Hoe kan je rekening houden met 1,5 meter afstand op kantoor? Welke oplossingen moet je inzetten? Kortom: hoe gaan we de 1,5 meter samenleving doorvoeren naar het 1,5 meter kantoor? Dat lees je in dit blog!

Kantoorinrichting

Staand werken: een boost voor je concentratie en gezondheid

Een zit-sta bureau is onmisbaar op je kantoor. Benieuwd waarom staand werken beter voor je is? Lees het in dit blog!

Kantoorinrichting

Hoe richt je het bureau efficiënt in?

Hoe zorg je nou voor een opgeruimd bureau? Het efficiënt inrichten van het bureau is een echte must voor elke kantoorruimte. Met deze 6 tips kan jij weer gefocusd aan het werk! Dat wil jij toch ook?

Local

Huren in Mechelen: deze kantoren wil jij niet missen!

Een kantoor huren in Mechelen biedt veel kansen voor ondernemers. Mechelen is een historische en levendige stad voor het huren van kantoorruimte

Kantoorinrichting

Handige tips voor het inrichten van een klein kantoor

Jij huurt of wilt een klein kantoor huren. Maar hoe richt je die nou functioneel en sfeervol in? Wij weten het en jij na het lezen van dit blog ook!

Kantoorinrichting

Stappenplan: Hoe werkt Officeplanner?

Vind je het lastig wat voor een kantoorinrichting je wilt? En hoe ga jij je kantoorruimte inrichten? Met behulp van het stappenplan voor Officeplanner, in dit blog is het inrichten van je kantoorruimte zo gedaan!

Local

Inspirerende kantoorruimtes in Brussel

Wil je een kijkje nemen naar het kantooraanbod in het bruisende centrum van Brussel? Dan vind je in dit blog onze top 3 met inspirerende kantoren die je kunt huren in Brussel.