Blog & kantoortips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoren

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoren, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar een kantoor te huur, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.

In de categorie 'Know-how' geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoren. Lees in 'Community' hoe andere bedrijven de zoektocht naar een kantoor te huur hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in 'Local' vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in 'Transparent', waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie 'Kantoorinrichting'. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in 'Proptech'. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij 'Story' en wie weet huur je binnenkort een kantoor bij ons.

Kantoorinrichting

Stappenplan: Hoe werkt Officeplanner?

Vind je het lastig wat voor een kantoorinrichting je wilt? En hoe ga jij je kantoorruimte inrichten? Met behulp van het stappenplan voor Officeplanner, in dit blog is het inrichten van je kantoorruimte zo gedaan!

Kantoorinrichting

Het 1,5 meter kantoor

Hoe kan je rekening houden met 1,5 meter afstand op kantoor? Welke oplossingen moet je inzetten? Kortom: hoe gaan we de 1,5 meter samenleving doorvoeren naar het 1,5 meter kantoor? Dat lees je in dit blog!

Local

Top 3 grootste kantoren van België

Werken vanaf kantoor is mogelijk! Maak jouw kantoor coronaproof en laat je werknemers weer terugkeren naar kantoor.

Proptech

Veiligheid en deurbeslag met Officekit producten

In dit blog lees je hoe je veiligheid kunt combineren met gemak. Anno 2020 kan dat middels digitalisering. Nieuwsgierig of dit wat voor jouw organisatie is? Lees dan snel verder!

Know-how

Veelgemaakte fouten bij het huren van kantoorruimte

Je hebt de perfecte kantoorruimte gevonden om te gaan huren. Gefeliciteerd! Maar heb je overal wel goed over nagedacht? Heb je bijvoorbeeld alle documenten wel goed gecheckt? Om te voorkomen dat je fouten maakt, hebben wij ze op een rijtje gezet. Wat de meest voorkomende fouten zijn? Dat lees je in dit blog.

Kantoorinrichting

Wat is het effect van het coronavirus op de kantorenmarkt?

Het coronavirus zorgt voor de nodige aanpassingen. Het vraagt geduld, goed timemanagement, sociale gezondheid, productiviteit en een juiste balans tussen werk en privé. Wat zijn de effecten van de pandemie op de kantorenmarkt?

Know-how

7 tips voor een goede teamspirit en samenwerking vanuit huis

Wij zetten 7 tips voor je op een rijtje die de samenwerking en teamspirit tussen je collega’s vanuit huis bevorderen!

Local

7 indrukwekkende kantoren in België

Wij zetten 7 indrukwekkende kantoren in België op een rijtje en laat je inspireren door deze locaties.

Kantoorinrichting

Kantoorinrichting volgens de 4 C’s

Voor elke activiteit heb je bijpassend kantoormeubilair nodig. Welke omgeving past het beste bij jouw organisatie en werknemers? SKEPP werkt op basis van C4, oftewel 4 activiteitszones. Benieuwd naar dit concept?

Kantoorinrichting

Hoe pas je het plexiglas scherm toe in jouw kantoorinrichting?

Werkt het personeel grotendeels vanuit huis? Dan is het coronaproof maken van jouw kantoor een goed plan. Plexiglas schermen kunnen er bij helpen om het directe contact tussen werknemers te beperken. Hoe jij plexiglas schermen kunt toepassen in jouw kantoorinrichting? Dat lees je in dit blog!

Know-how

Effectief vergaderen op afstand met videobellen!

Vergaderen op afstand is ontzettend handig, mits alles volgens plan verloopt. In dit blog lees je 9 tips voor een effectieve vergadering op afstand met videobellen!

Know-how

Hoe ziet de digitale werkplek er uit?

Het gebruik maken van een digitale werkplek wordt ook wel het nieuwe werken genoemd. Het verhoogt niet alleen het onderlinge groepsgevoel van je personeel, maar biedt nog meer voordelen. Ben je benieuwd hoe de digitale werkplek eruit ziet en wat de voordelen zijn? Dat lees je in dit blog.