Blog & kantoortips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoren

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoren, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar een kantoor te huur, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.


In de categorie ‘Know-how’ geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoren. Lees in ‘Community’ hoe andere bedrijven de zoektocht naar een kantoor te huur hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in ‘Local’ vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in ‘Transparent’, waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie ‘Kantoorinrichting’. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in ‘Proptech’. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij ‘Story’ en wie weet huur je binnenkort een kantoor bij ons.

Story

Dit is waarom vele bedrijven een kantoor te huur nemen via een vergelijkingswebsite

Kantoorruimte huren? Bij een vergelijkingswebsite doorloop je het proces van A tot Z. Bovendien is het gratis, vrijblijvend en bespaart het tijd. Volg jij vele andere bedrijven? Lees in dit blog waarom!

Know-how

Voor jouw kantoor te huur een passend huurcontract

Waakzaamheid is geboden bij het huren van een kantoor! Reken als ondernemer continue of de huurprijs van het kantoor te huur binnen jouw budget past.

Know-how

Huur jij binnenkort een flexibel kantoor te huur?

Steeds meer bedrijven huren al flexibele kantoor te huur, waaronder grote organisaties. Weet jij waarom? Je leest het allemaal in deze blog.

Kantoorinrichting

Een cosy kantoorinrichting: dé musthave voor het najaar

De bladeren vallen van de bomen, de temperaturen gaan omlaag.. het najaar is begonnen. Tijd voor een sfeervolle en cosy kantoorinrichting. Dat doe je natuurlijk met de hulp van SKEPP!

Know-how

Dit zijn de 7 meest gestelde vragen over een kantoor te huur

Wanneer jij een kantoor wilt huren heb je een aantal vragen waar je graag antwoord op wilt krijgen. Daarom beantwoorden wij de 7 meest voorkomende vragen, lees het hier!

Story

De SKEPP m2 kantoorruimte calculator op jouw website? Dat kan heel simpel!

Net als SKEPP de m2 kantoorruimte calculator op je website? Dat kan! En het is ook nog eens heel simpel. Lees verder en plaats de tool vandaag nog op je site.

Know-how

Met deze 5 tips vind je een kantoor te huur die meegroeit met jouw bedrijf

Krap zitten in werkplekken zou geen belemmering moeten zijn voor de groei van jouw organisatie. Daarom vind je met deze tips een kantoor te huur die meegroeit met jouw onderneming.

Know-how

Succesvol onderhandelen over huurvoorwaarden van de kantoorruimte doe je zo

Betaal niet teveel voor jouw kantoor te huur. Doe daarom je voordeel met dit stappenplan waarmee jij goed voorbereid kunt onderhandelen over de huurvoorwaarden! Lees het hier!

Werken bij SKEPP

Word jij de nieuwe Broker van SKEPP?

Bij SKEPP zijn we op zoek naar een Broker die het sales team komt versterken. Heb jij relevante werkervaring en zin in een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Kantoorinrichting

Een goede start na de vakantie met een frisse kantoorinrichting

De vakantie is helaas voorbij.. je bent alweer keihard aan het werk. En wat is er nu fijner dan aan de slag te gaan in een kantoor met frisse kantoorinrichting?

Kantoorinrichting

7 verschillende kantoorinrichting designs op een rijtje

Je zie door de bomen het bos niet meer met zoveel kantoorinrichtingen! Welke moet je nu kiezen? Wij helpen je door de meest populaire designs op een rij te zetten.

Know-how

BTW-heffing op je kantoor te huur?

Een kantoor huren met BTW-heffing? Waarschijnlijk kan dat vanaf 1 oktober dit jaar ook in België. Lees hier meer over de huidige regelgeving en de voordelen van de toekomstige regelgeving.