Blog & kantoortips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoren

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoren, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar een kantoor te huur, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.


In de categorie ‘Know-how’ geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoren. Lees in ‘Community’ hoe andere bedrijven de zoektocht naar een kantoor te huur hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in ‘Local’ vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in ‘Transparent’, waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie ‘Kantoorinrichting’. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in ‘Proptech’. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij ‘Story’ en wie weet huur je binnenkort een kantoor bij ons.

Know-how

Geef via je kantoor te huur je bedrijfsimago een boost

Wat wil jij als onderneming naar buiten toe uitstralen? Je kantoor te huur speelt een belangrijke rol in het bedrijfsimago. Lees de tips in deze blog om jouw bedrijfsimago een boost te geven!

Know-how

De gids voor kantoorruimte huren: alle belangrijke termen op een rij

Op zoek naar een kantoor? Of wil je gewoon meer weten over de kantorenmarkt? Hierbij de ideale helpdesk: De gids voor kantoorruimte huren met definities van alle belangrijke begrippen.

Know-how

Voor jouw kantoor te huur een passend huurcontract

Waakzaamheid is geboden bij het huren van een kantoor! Reken als ondernemer continue of de huurprijs van het kantoor te huur binnen jouw budget past.

Know-how

Redenen waarom je als grote onderneming een flexibel kantoor te huur moet nemen

In de blog leggen we je uit wat een flexibel kantoor te huur is en wat de voordelen ervan voor je zijn als grote onderneming. Lees dus snel verder en ontdek alles over een flexibel kantoor te huur.

Know-how

De 9 meest gestelde vragen tijdens de zoektocht naar een kantoorruimte

Wanneer jij een kantoor wilt huren heb je een aantal vragen waar je graag antwoord op wilt krijgen. Daarom beantwoorden wij de 7 meest voorkomende vragen, lees het hier!

Local

3 redenen om een kantoor te huur in Antwerpen te hebben

Op zoek naar een kantoor te huur? Opteer dan zeker voor een kantoor te huur in Antwerpen. Lees de 3 redenen om vandaag nog een kantoor te huur in Antwerpen te overwegen.

Know-how

Wanneer ga je op zoek naar een nieuw kantoor te huur?

In deze blog vind je 3 scenario's die de zoektocht naar een nieuw kantoor te huur helemaal rechtvaardigen. Lees snel verder en ga voor jezelf na of jouw onderneming toe is aan een nieuw kantoor te huur.

Local

Wat is de ideale locatie om een kantoor te huren in Brussel?

Jouw kantoor te huur vestigen in Brussel? In dit blog de verschillende stadsdelen in Brussel opgesomd. Huur jij jouw kantoor te huur binnenkort in Brussel Airport, Centrum of toch Zuid? Lees de voor- en nadelen in dit blog!

Know-how

5 vragen die je moet stellen tijdens een rondleiding in een kantoor te huur

Eindelijk een rondleiding vastgelegd bij het kantoor te huur van je dromen? Zorg dat je later niet voor verrassingen komt te staan. Met deze 5 vragen haal jij met glans je ideale kantoor te huur binnen!

Know-how

Vind de locatie om je kantoor te huren in 5 simpele stappen

Als snelgroeiende organisatie heb je wellicht behoefte aan een groter kantoor. Of ga jij voor het eerst een kantoor huren? Met deze 5 stappen vind jij de ideale kantoorruimte!

Local

Wat zijn de beste locaties voor een kantoor te huur in Antwerpen?

Antwerpen kent vele interessante stadsdelen om een kantoor te huur te vestigen. De stadsdelen die we in deze blog zijn: Antwerpen Wommelgem, Antwerpen Wilrijk en Antwerpen Merksem

Know-how

5 fouten die je kunt maken bij de zoektocht naar een kantoor te huur

Een kantoor te huur nemen is niet altijd eenvoudig, hoe kies je? Je moet met veel rekening houden. Deze 5 tips helpen jou bij de zoektocht naar een kantoor te huur.